PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope geschenken

Met goedkope relatiegeschenken toch een grote impact behalen. Dat kan bij Supreme Relatiegeschenken! In deze blog leest u meer over welke goedkope relatiegeschenken er zijn, waar u deze voor kunt gebruiken en wat de mogelijkheden ervan zijn. Goedkope geschenken hoeven niet per se in te leveren op kwaliteit en zijn erg geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel. Het geven van relatiegeschenken of promotieartikelen is vaak een stuk lager in prijs dan het maken van reclame op andere manieren. Tevens is het bereik met deze geschenken ook vele malen groter. Een geschenk is altijd leuk om te krijgen en of deze nou goedkoop of duur is, dat maakt de mensen vaak niet veel uit. U ontvangt automatisch waardering van de ontvanger en dit zorgt ervoor dat u voor uw bedrijf een goede naam kan creëren.

Top 3 goedkope relatiegeschenken

Er zijn erg veel promotieartikelen en relatiegeschenken die laag zijn in prijs, maar niet ieder geschenk is geschikt voor uw doelgroep en doeleinden. Denk daarom eerst na over welke doelgroep u graag wilt bereiken met de promotieartikelen. Hieronder vindt u een top 3 van populaire en vooral ook goedkope geschenken die kunnen dienen als relatiegeschenk of promotieartikel.

#1 Pennen

De pen, waarschijnlijk één van de meest populaire promotieartikelen. Pennen zijn erg goedkoop en hebben toch een grote impact. Om alles uit dit promotieartikel te halen is het aan te raden om de pen te laten bedrukken. Door een bedrukte pen kunt u tegelijkertijd informatie meegeven en mensen weten dan ook direct waar de pen van is. Door een bedrukte pen met logo wordt uw bedrijf ook bij andere mensen onder de aandacht gebracht en zo pakt u een nog grote groep mensen met uw promotieartikelen.

#2 Waterflesjes

Flesjes water blijven populair als relatiegeschenk. Vooral in de zomermaanden is dit een erg geschikt artikel om zo uw bedrijf te promoten. Waterflesjes worden veel weggeven op evenementen en beurzen, ook bij festivals doet een beetje water het goed. De flesjes met water kunnen net als de pennen ook worden bedrukt met een logo of bedrijfsnaam. De ontvanger van het waterflesje zal u dankbaar zijn en zo kunt u op een goede en goedkope manier uw naamsbekendheid vergroten.

#3 Notitieboekje

Net als de pen, wordt een notitieboekje ook nog veel gebruikt. Dagelijks worden er aantekeningen gemaakt tijdens een vergadering of om iets niet te vergeten, een notitieboekje is dan erg handig. Notitieboekjes als promotieartikel of relatiegeschenk doen het erg goed en zijn relatief ook goedkoop. Tevens kan er eenvoudig een logo op worden gedrukt.  

Waar kunt u goedkope geschenken voor gebruiken?

Goedkope geschenken zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden en kunnen bij diverse gelegenheden worden uitgedeeld. Zo kunnen deze worden gebruikt op een beurs of evenement om zo de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Daarnaast is het ook mogelijk om de goedkope geschenken bij een bestelling in te doen, dit zorgt voor een vertrouwd gevoel bij de klant en de kans is zo een stuk groter dat diegene opnieuw iets bij u gaat bestellen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden bij het weggeven van goedkope promotieartikelen en relatiegeschenken.

Wilt u graag meer informatie over het laten bedrukken en bestellen van goedkope geschenken? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Supreme Relatiegeschenken. Wij helpen u graag verder om zo het perfecte geschenk te vinden tegen een zacht prijsje!  

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.