PERSOONLIJK ADVIES

Onze 10 favoriete herfstgeschenken om te bedrukken

De dagen worden korter en de temperatuur daalt langzaam: de herfst komt eraan. Een ideaal seizoen om uw relaties, werknemers of klanten te verwennen met een bedrukt herfstgeschenk. In dit blog leest u de tien meest favoriete herfstgeschenken van Suprème Relatiegeschenken. U kunt de herfstgeschenken uiteraard laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een andere bedrukking.

Herfstgeschenken bedrukken | Lekker warm aankleden

Als de temperatuur daalt, is het wel zo fijn om je warm aan te kleden. Daarom vindt u in onze webshop mutsen, handschoenen en sjaals. Deze bedrukte herfstgeschenken zijn ideale reclamedragers, omdat niet alleen de gebruiker ze veel zal zien, maar ook mensen in zijn of haar omgeving. Uw bedrijf krijgt dus veel aandacht én u geeft de ontvanger een zeer bruikbaar cadeau: een win-win situatie!

Herfstgeschenken bedrukken | Regen, regen, regen…

U kunt uw klanten, werknemers of relaties ook heel blij maken met artikelen om ze te beschermen tegen de regen door specifieke herfstgeschenken te bedrukken. Gaat u voor regenkleding of een poncho? Of kiest u liever voor een paraplu? In onze webshop vindt u allerlei soorten paraplu’s, zoals golfparaplu’s, opvouwbare paraplu’s en stormparaplu’s. Over niet al te lange tijd is er weer grote kans op nachtvorst. Zorg dat uw relatie de ruiten van de auto snel kan ontdooien met een bedrukte ijskrabber.

Herfstgeschenken bedrukken | Gezelligheid in huis

In de herfst is thuiskomen zo fijn: lekker opwarmen in een gezellig ingericht huis. In onze webshop vindt u niet alleen diverse trendy woonaccessoires, maar ook heerlijk warme fleecedekens en theelichtjes & kaarsjes. Wilt u uw relatie, klant of werknemer een heerlijk warme herfst bezorgen? Bekijk dan ons assortiment en kies uw favoriet!

Herfstgeschenken bedrukken | Contact

U kunt gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen, waarbij wij uw bedrukking op uw favoriete herfstartikel plaatsen. U ontvangt hier een pdf-document van.

In dit blog las u de tien meest favoriete herfstgeschenken om te bedrukken. Heeft u vragen over herfstgeschenken bedrukken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.