PERSOONLIJK ADVIES

Herkenbaar op een beurs!

Op een beurs of evenement wilt u uw personeel goed laten opvallen. Zodat bezoekers gemakkelijk kunnen zien wie ze kunnen aanspreken als ze een vraag hebben. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn er verschillende producten die daarbij kunnen helpen. Om u een beetje te helpen, hebben wij een top 3 gemaakt:

Nummer 1: kleding

Er zijn verschillende kledingstukken waaruit u kunt kiezen om uw personeel goed zichtbaar te maken:

Door iedereen in dezelfde kleding te laten lopen kunnen de bezoekers ze makkelijk aanspreken.

Nummer 2: keycord

Mocht het budget wat kleiner zijn en kunt u daardoor geen kleding aanschaffen. Dan zijn keycords de perfecte oplossing voor u. Het personeel kan in een compleet zwarte outfit werken en daarbij een opvallende keycord dragen. Aan deze keycord kunnen verschillende dingen gehangen worden. Bijvoorbeeld een naamkaartje of een crewkaartje. Bezoekers kunnen zo uw personeel herkennen.

Nummer 3: petten

Een ander product wat goed opvalt is een bedrukte pet. Dit valt natuurlijk heel erg op, maar kan ook als onbeschoft gezien worden. Dit ligt helemaal aan het evenement of de beurs waar u met uw bedrijf staat. Is het buiten in de zomer, dan is een pet geen raar gezicht. Maar als het evenement binnen is dan is het niet helemaal gepast. Dan kunt u beter kiezen voor een ander product, zoals keycords.

In de winter is het leuk om de petten te veranderen naar een muts. Dit past meer bij de kou.

Alle producten kunnen bij Suprème Relatiegeschenken bedrukt worden met uw logo. Dit maakt het nog een stuk duidelijker voor de bezoekers. Ook zorgt dit voor een stukje reclame. De bezoekers zien uw logo vaak voorbijkomen. Hierdoor zullen ze uw bedrijf onthouden en is de kans groter dat ze weer terug keren.

Mocht u vragen hebben, kunt u via de contactgegevens contact opnemen.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10