PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tassen: populair en breed inzetbaar!

Katoenen tassen: populair en breed inzetbaar!

Elk bedrijf wilt een goede beurt maken bij haar klanten en relaties, maar tegelijkertijd ook nieuwe klanten trekken. Om dit te doen kan een effectieve marketingcampagne een uitkomst zijn. Alleen hoe kunt u deze campagne opzetten? Dat is wellicht makkelijker dan gedacht. Wat dacht u van het uitdelen van een bedrukte katoenen tas? Katoenen tassen zijn erg populair bij veel bedrijven, maar ook bij uw klanten en relaties. Een katoenen tas is namelijk breed inzetbaar. De tas kan gebruikt worden bij het boodschappen doen, kan gebruikt worden tijdens vakanties en voor nog veel meer andere zaken. Hierdoor is een katoenen tas een ideaal promotieartikel, maar ook een relatiegeschenk. Uw (potentiële) klanten en relaties ontvangen namelijk een functioneel product dat goed gebruikt kan worden in het dagelijkse leven.

Wanneer de katoenen tassen bijvoorbeeld worden gebruikt door uw relaties of klanten tijdens het boodschappen doen, dan zullen andere mensen de tas met bedrukking ook zien. Op deze manier maken uw klanten en relaties onbewust reclame voor u en kunnen eventueel nieuwe klanten binnen worden gehaald.

Eindeloze mogelijkheden met katoenen tassen

Daarnaast hebben de katoenen tassen eindeloze mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de katoenen tas te bedrukken in uw huisstijl kleuren of uw bedrijfsnaam, logo, slogan of een andere tekst op de tas te bedrukken. Hierdoor kunt u een unieke tas bedrukken en de katoenen tas goed laten opvallen. Wanneer de tas in het openbaar wordt gebruikt moet het uiteraard een echte eyecatcher zijn. Op deze manier kunnen onder andere de volgende doelen worden bereikt:

  • Herkenning en loyaliteit vergroten. Door middel van de katoenen tassen zal uw bedrijf beter herkent worden doordat uw logo, bedrijfsnaam en dergelijke onbewust al eens gezien zijn. Daarnaast is het weggeven van producten een goede manier om loyaliteit te vergroten onder relaties en klanten.
  • Veel aandacht tegenover lage kosten. Uiteraard wilt u waar voor uw geld krijgen. Een katoenen tas gaat lang mee en wanneer deze dagelijks gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden is het bereik enorm. Veel verschillende mensen kunnen deze tas te zien krijgen tijdens het boodschappen doen, op vakantie en nog veel meer.
  • Functioneel geschenk en erg geschikt. Zoals gezegd is een katoenen tas erg functioneel, maar ook erg geschikt. Een promotieartikel of relatiegeschenk moet namelijk wel bij uw bedrijf passen. Een katoenen tas past vrijwel bij elk bedrijf.

Eenvoudig inzetten binnen uw eigen bedrijf

Wilt u na het lezen van dit blog ook katoenen tassen bedrukken en gebruiken als promotieartikelen of relatiegeschenken? Bij Supremè Relatiegeschenken bieden wij een ruim assortiment aan katoenen tassen. Deze tassen kunt u geheel naar eigen wensen laten bedrukken. Deel de katoenen tassen uit als promotieartikel of relatiegeschenk en bereik op deze manier veel potentiële klanten. Wilt u advies, heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u met het bedrukken van de katoenen tassen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10