PERSOONLIJK ADVIES

Keycords bedrukken naar wens - Suprème Relatiegeschenken

Keycords bedrukken is één van de meest geplaatste bestellingen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Keycords zijn namelijk zeer geliefde accessoires voor tijdens een beurs of evenement of voor werknemers van een bedrijf. Aan de keycord (ook wel lanyard genoemd) kan men bijvoorbeeld een pasje, kaartje, pen, lippenbalsem, telefoonhoes of sleutels hangen, zodat je deze altijd makkelijk bij de hand hebt en niet verliest. Lees in deze blog meer informatie over keycords bedrukken.

Keycords bedrukken | soorten keycords

In de webshop kunt u een filtering gebruiken om alleen keycords met bepaalde eigenschappen te zien. Dit vergemakkelijkt de keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afneembare gesp. Hierbij blijft het keycord om de nek hangen, en kan het onderste stuk eraf geklikt worden middels een gesp. Ook kunt u kiezen voor een keycord met een veiligheidssluiting, die verstikkingsgevaren elimineert. De meeste keycords hebben dezelfde kleur aan beide kanten van het lint, maar er zijn ook keycords met twee kleuren. Ook kunt u kiezen voor een full colour keycord. En bij grote hoeveelheden is het zelfs mogelijk de keycord compleet custom made te laten produceren.

Keycords bedrukken | hoe werkt het bedrukken?

Keycords bedrukken gaat meestal via zeefdruk of transferdruk. U kunt hierbij tot maximaal vier PMS-kleuren aangeven. Ook is het bij sommige keycords mogelijk om een doming sticker te laten aanbrengen op de gesp. Bij een doming sticker komt er een full colour afbeelding of tekst op de gesp, waarna er een laagje epoxy-hars op komt, wat een 3D-effect geeft. De full colour keycords worden digitaal gedrukt.

Bij het bestellen van keycords kunt u een tekst of afbeelding uploaden. In onze ontwerpstudio maken wij een digitale drukproef voor u. Hier kunt u uiteraard nog wijzigingen in laten aanbrengen, zodat u tevreden bent over het eindresultaat. Pas na uw akkoord gaan wij de keycords bedrukken. Ook kunt u eerst een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel aanvragen, voordat u de bestelling plaatst.

Contact opnemen met ons over keycords bedrukken

Heeft u vragen over keycords bedrukken? Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens op de contactpagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.