PERSOONLIJK ADVIES

9x de leukste lente-geschenken met bedrukking

De lente komt eraan! Dit is een fantastisch seizoen om flink uit te pakken met promotiemateriaal of met relatiegeschenken. Na maandenlang vooral binnen zitten gaan mensen weer naar buiten: ze zoeken de zon op, pakken een terrasje, gaan naar festivals en genieten in het park of op het strand. Kiest u ervoor om juist in deze periode bedrukte producten uit te delen? Dan kunt u rekenen op heel wat aandacht voor uw bedrijf: niet alleen de ontvanger zal de bedrukking steeds opnieuw zien, maar ook mensen in zijn of haar omgeving. In dit blog delen wij negen ideeën voor lente-geschenken met u. Welke is uw favoriet?

Bedrukte lente-geschenken | Voor als de zon schijnt

Ongetwijfeld dat we na een sombere winter - en na weken van storm en veel regen - heel wat zonneschijn krijgen de komende lentemaanden. Daar kunt u als bedrijf perfect op inspelen, door bedrukte relatiegeschenken te vergeven die de ontvangers goed kunnen gebruiken als de zon schijnt. Bijvoorbeeld één van onze populaire zonnebrillen of strandtassen. Of kiest u liever voor een product waar de ontvangers lekker actief mee aan de slag kunnen? Denk dan eens aan een bedrukte strandbal of een bedrukte frisbee.

Bedrukte lente-geschenken | Voor onderweg

In de lente gaan we graag met z’n allen naar buiten: genieten van de zon en van elkaars gezelschap in de buitenlucht. Ook daar kunt u goed op inspelen door producten voor onderweg te laten bedrukken en uit te delen. Kies bijvoorbeeld voor een powerbank, waarmee de ontvanger zijn of haar telefoon of tablet onderweg kan opladen. Of laat een koeltas bedrukken, zodat hij of zij gekoeld eten en drinken mee kan nemen. Of deelt u liever bedrukte picknicksets uit? Dan kan de ontvanger samen met een groep vrienden of met familie samen genieten van een heerlijke picknick in het park, in het bos, op het strand…

Bedrukte lente-geschenken | Water mee?

Als de temperaturen oplopen nemen veel mensen wat drinken mee voor onderweg. Deelt u een bedrukte bidon of drinkfles uit? Daar zal de ontvanger dankbaar gebruik van maken, want deze producten zijn erg populair als alternatief voor wegwerp-waterflesjes. De ontvanger kan de bidon of drinkfles telkens opnieuw gebruiken, waardoor hij of zij ook nog eens steeds de bedrukking zal zien en daardoor (on)bewust telkens positiever over uw bedrijf gaat denken. Net als de mensen in zijn of haar omgeving die de bidon of drinkfles ook geregeld zullen zien. Een mooie win-winsituatie!

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen over deze lente geschenken bedrukken? Of wilt u ons iets anders vragen over relatiegeschenken of het bedrukken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag:

  • Stuur ons een bericht in de chat op onze website.
  • Mail naar [email protected].
  • Bel naar 074 - 24 24 757.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.