PERSOONLIJK ADVIES

Wat is de meerwaarde van een relatiegeschenk?

Heeft u van andere mensen gehoord dat u weleens eens een relatiegeschenk kan uitdelen, maar weet u niet waarom? Of bent u in onze webshop aan het rondkijken, maar vraagt u zich af wat de meerwaarde is van een relatiegeschenk? Om met de deur in huis te vallen: er zijn talloze redenen, de één nog beter dan de andere. In dit blog leggen we de belangrijkste redenen graag aan u uit. Lees gauw verder!

Klanten of relaties waarderen | Meerwaarde relatiegeschenk

Eén van de voornaamste redenen om relatiegeschenken te bestellen en uit te delen is om uw klanten of relaties te bedanken voor de aankoop of samenwerking. De meerwaarde van een relatiegeschenk is in dit geval dat u hiermee aan uw klant of relatie laat zien dat u hem of haar echt waardeert en dat graag laat zien middels een mooi geschenk.

U kunt als waarderingsgeschenk kiezen uit duizenden prachtige artikelen op onze website, verkrijgbaar in allerlei budgetten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie draadloze oplader, paraplu, drinkfles, seizoensartikel, tas of keramiek. Door zulke mooie producten aan uw klanten of relaties te geven, maakt u de ontvanger blij met een nuttig cadeau én versterkt u de band. Hij of zij zal telkens opnieuw het artikel met de bedrukking zien, dit zorgt voor een positieve associatie met uw bedrijf.

Als cadeau aan uw medewerkers | Meerwaarde relatiegeschenk

Heeft u iets te vieren binnen uw bedrijf? Of wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet? Dan is een relatiegeschenk een geweldig idee om aan uw werknemers te geven. Zo kunt u ze laten zien dat u hun inzet waardeert en houden uw werknemers hier echt een positief gevoel aan over.

In december is een kerstpakket natuurlijk een fantastisch idee om uw medewerkers en klanten te bedanken voor het afgelopen jaar.

Uw naamsbekendheid vergroten | Meerwaarde relatiegeschenk

Relatiegeschenken bedrukken en uitdelen kan een zeer succesvol onderdeel zijn van een marketingstrategie om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Door voor goedkopere geschenken te gaan (ook wel promotiemateriaal genoemd), kunt u voor een relatief klein budget grote aantallen producten bestellen. Veel bestelde producten zijn pennen, aanstekers, zonnebrillen, frisbees, caps en ijskrabbers.

Als reclamedrager tijdens een evenement | Meerwaarde relatiegeschenk

Er is nog een belangrijke meerwaarde aan een relatiegeschenk: u kunt het product gebruiken als reclamedrager tijdens een evenement, festival of beurs. Kies bijvoorbeeld voor een mooie katoenen tas of papieren tas om andere producten in te verpakken, zoals bij een goody bag. De ontvanger zal dan niet alleen de inhoud bewaren, maar ook de tas telkens opnieuw kunnen gebruiken. Ook keycords zijn prachtige producten voor tijdens een evenement. De ontvangers kunnen hier kaartjes of andere producten aan hangen - en het keycord thuis uiteraard weer opnieuw gebruiken voor bijvoorbeeld hun sleutels.

Als draagtas | Meerwaarde relatiegeschenk

Vanaf 1 januari 2016 is het verboden om consumenten een gratis plastic tasje mee te geven bij een aankoop in een winkel. Sindsdien is het aantal katoenen tassen dat meegegeven wordt enorm gestegen. Zo kunt u toch een draagtas aanbieden én maakt de klant reclame voor u op straat. Bovendien zijn katoenen tassen heel duurzaam en vaak te gebruiken, waardoor de klant telkens opnieuw reclame voor u zal maken. Een mooie win-winsituatie!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.