PERSOONLIJK ADVIES

Nederland, fietsland!

Nederland is een écht fietsland! Iedere inwoner heeft naar schatting 1,3 fiets in bezit. Dit maakt een totaal van 22,8 miljoen fietsen, verdeelt over het héle land. Dat zijn er nogal wat!Om veilig te fietsen zijn er een aantal fietsonderdelen die niet kunnen ontbreken. Deze onderdelen zijn een kans op meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Door uw logo te bedrukken op de producten maakt u opvallende reclame, op veel verschillende plekken.

Nummer 1

Het eerste product is een zadelhoesje. Op een station vallen deze heel erg op. Mensen die uw opvallende zadelhoesjes op hun zadel hebben zitten, kunnen snel hun fiets terugvinden. Anderen zullen tijdens het zoeken naar hun fiets uw opvallende reclame zien, zij worden op dit moment bekend met uw bedrijf.

Nummer 2

Het volgende product zorgt voor veiligheid en zichtbaarheid. Het gaat om fietslampjes. Als iemand in het donker moet fietsen is hij/zij slecht zichtbaar voor andere bestuurders. De fietslampen zorgen ervoor dat bestuurders de fietser zien en hen niet aanrijdt.

Fietslampen zijn altijd welkom. Door ze uit te delen wordt uw bedrijf weer een stukje bekender en geeft u iemand een functioneel geschenk.

Nummer 3

Het kan gebeuren dat een fietser iemand moet inhalen maar er niet langs kan. Dan is een fietsbel dé oplossing. Net als bij zadelhoesjes valt een bedrukte fietsbel goed op. Veel mensen zullen uw logo of bedrijfsnaam zien en deze onthouden.  

Nummer 4 

Het laatste product is voor extra veiligheid en zichtbaarheid; een veiligheidshesje. Het is niet verplicht, maar kan wel voor grote veiligheid zorgen tijdens het fietsen in het donker. De hesjes zijn vel en worden daardoor snel gezien door andere bestuurders.

In Nederland fietst iedereen, daarom kunnen de bovenstaande geschenken aan elke doelgroep gegeven worden.  

Weetje!

In 2019 is er in Nederland een telling geweest voor het aantal kilometer fietspad. Dit was in 2019 37.000 kilometer. Een flinke stijging met 1996. Toen was dit nog maar 17.000 kilometer.

We kunnen dus met zekerheid zeggen: Nederland is een écht fietsland.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10