PERSOONLIJK ADVIES

Pennen bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel

Wanneer u een promotieartikel of relatiegeschenk uitzoekt, dan moet het een product zijn wat vaak gebruikt wordt. Want elke keer dat het product gebruikt wordt, dan zal uw relatie uw bedrijfsnaam weer zien. Daarom moet het een product zijn wat iedereen nodig heeft. Een pen is één van de meest gebruikte producten op een dag. Ook al werken we steeds meer via de computer. Iedereen schrijft wel eens even wat op papier om niet te vergeten. Al is het voor een kleine notitie of een boodschappenlijstje, een pen is altijd nodig. Daarom kunt u als bedrijf hier mooi op inspelen en pennen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens. Hierdoor kunt u werken aan uw imago en naamsbekendheid. Daarnaast zal diegene bewust of onbewust toch uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens gaan bekijken en opslaan. Wordt de pen gedeeld met andere, dan bereikt u nog meer mensen. Een kleine investering kan daardoor grote impact hebben!

Kwaliteit van de bedrukte pennen, speelt dit een rol?

Uiteraard speelt de kwaliteit van een product een grote rol, ook wanneer u deze uitdeelt. Want het is wel uw naam of logo wat op deze pennen bedrukt staat. Daarnaast kunnen producten van een lage kwaliteit uw naam en imago schade opleveren. Echter hoeft kwaliteit niet duur te zijn. Er zijn genoeg bedrijven te vinden waar u pennen van topkwaliteit kunt laten bedrukken tegen een scherpe prijs. Suprème Relatiegeschenken is daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw pennen nog meer op te laten vallen door deze in kleur te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor uw eigen huisstijl kleuren. Hierdoor versterkt u het effect en zal uw bedrukte luxe of basic pen alleen maar meer opvallen.

Gaat u pennen laten bedrukken en inzetten binnen uw bedrijf? Houdt dan wel rekening met de functie van de pennen. Deelt u ze uit aan grote of loyale klanten? Zet dan een stapje extra en kies voor een luxe pen. Laat deze luxe pen dan graveren of bedrukken en laat uw waardering zien. Gaat u de bedrukte pennen inzetten als promotieartikel? Dan kunt u ervoor kiezen om een goedkopere of basic pen in te zetten. Over het algemeen gaat het hier om een grotere groep mensen dat u wilt bereiken. Daarom kan de kwaliteit van de pen wat minder zijn of de bedrukking wat simpeler. Dit is een goede methode wanneer u op een beurs staat. Een pen is dan makkelijk om weg te geven. Doordat een pen zo belangrijk is in ons dagelijks leven is het altijd een goed geschenk. Laat daarom luxe of basic pennen bedrukken en deel ze uit aan uw (potentiële) klanten!

Luxe of basic pennen bedrukken tegen een scherpe prijs

Bent u overtuigd van de kracht van een bedrukte pen en wilt u hier als bedrijf ook mee aan de slag gaan? Laat Suprème Relatiegeschenken helpen! Onze specialisten weten alles over het bedrukken van pennen en helpen u graag verder. Samen met onze experts kiest u de juiste bedrukking en kleur. Hierdoor zal uw pen opvallen en de aandacht trekken. Daarnaast ontvangt u een gratis digitale proefdruk zodat u weet hoe uw pen eruit komt te zien. Bekijk onze website of neem contact met ons op. Samen gaan wij werken aan het versterken van uw naamsbekendheid en uw imago. Laat luxe of basic pennen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken tegen een scherpe prijs!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

prima, levering en afspraken worden nagekomen

Rob uit Lattrop

10

aandacht

Petra uit utrecht

9

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9