PERSOONLIJK ADVIES

Regen, regen en regen!

In Nederland komt het vaak voor dat het ineens begint te regenen. Op eens regent het en uw personeel moet naar huis of naar een bespreking buiten de deur. U kunt verschillende producten die bescherming geven tegen de regen aanbieden, zodat u personeel droog blijft. Ook in andere gelegenheden kunnen regenproducten handig zijn.

 

#1 regenjassen

Bedrukte regenjassen kunnen door de ontvanger bij elke regenbui opnieuw gebruikt worden. Het houdt de drager droog tijdens een regenbui. Regenjassen worden vooral gebruikt door fietsers of wandelaars.

De regenjas is ook nog eens goed voor het milieu. De jassen kunnen steeds weer opnieuw gebruikt worden. Weggooien en een nieuwe pakken is dus niet nodig.

 

#2 regenponcho’s

Een regenponcho met bedrukking kan helaas maar één keer gedragen worden. De poncho is gemaakt van plastic en gaat daardoor snel kapot. Toch heeft deze regenbescherming ook zo zijn voordelen. Vooral op festivals en evenementen zijn ze veel te zien. Mocht er regen voorspeld zijn op de dag van het festival kunnen de poncho’s aan bezoekers uitgedeeld worden. Dit houdt ze droog, maar zorgt ook voor een stukje extra service en waardering bij de ontvanger.

 

 #3 paraplu’s

Tijdens regen zijn paraplu’s het product wat het meeste gezien wordt op straat. Dit product heeft verschillende voordelen, maar ook één nadeel. Voor fietsers is het een onbruikbaar product. Of de paraplu vliegt weg of het waait om en dan is de paraplu kapot. Maar voor alle wandelaars is het een mega handig product. De bedrukte paraplu kan gebruikt worden tijdens een wandeling of als iemand van bijvoorbeeld de auto naar een winkel moet lopen.

 

Met de bovenstaande producten kan reclame gemaakt worden, iemand blij gemaakt worden met een geschenk of extra service bieden. In alle gevallen wordt de ontvanger bekend met uw bedrijf.

 

Bij Suprème Relatiegeschenk is het mogelijk om alle producten te bedrukken naar keuze, als u hier vragen over heeft kunt u altijd contact opnemen

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10