PERSOONLIJK ADVIES

11 ideeën voor relatiegeschenken in 2020

En alweer is er een jaar voorbij… Tijd om ons voor te bereiden op 2020! Wilt u dit jaar op dezelfde voet doorgaan met de relatiegeschenken die u al eerder uitgezocht heeft? Of kiest u liever voor iets anders? Sommige bedrijven blijven altijd trouw aan dezelfde soort artikelen, dat kan echt heel goed werken. Op die manier weten klanten immers wat ze kunnen verwachten en dat geeft vertrouwen. Maar het kan ook goed zijn om eens iets nieuws te proberen, waarmee u uw klanten (of werknemers) echt kunt verrassen. In dit blog geven we u daarom graag 11 tips voor relatiegeschenken in 2020.

Relatiegeschenken in 2020 | Kleine geschenken

Kiest u het liefst voor een klein relatiegeschenk in 2020? Dan is het wellicht een idee om een mooie balpen te kiezen. Dit traditionele relatiegeschenk is binnen elk bedrijf wel te vinden. Kies bijvoorbeeld voor één van de populaire pennen die u boven aan de categorie vindt. Of kies een iets apartere vorm met een kleur die goed past bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij adviseren u hierbij graag! Daarnaast zijn andere ideeën voor kleine geschenken: broodtrommels, winkelwagenmuntjes en caps.

Relatiegeschenken in 2020 | Eco geschenken

Ecologisch verantwoorde producten zijn steeds populairder geworden, ook in de wereld van de relatiegeschenken. Hiermee bent u niet alleen werkelijk beter bezig voor de wereld, u geeft deze boodschap bovendien door aan de ontvanger. Zeker als de ontvanger ook erg begaan is met het milieu en met duurzaam leven, zal hij of zij dit ontzettend waarderen. U kunt in onze webshop bijvoorbeeld kiezen voor bamboe producten, eco tassen, rPET-artikelen (gemaakt van gerecycled polyester) en houten artikelen.

Relatiegeschenken in 2020 | Luxere geschenken

Zoekt u een luxer relatiegeschenk voor 2020? Ook daarvoor hebben wij enkele mooie ideeën. Een prachtige, luxe en grote golfparaplu wordt altijd vol enthousiasme ontvangen. Want wie kan er (en dat geldt het hele jaar door) niet af en toe een grote paraplu gebruiken? Zeker als deze van echt mooie kwaliteit is, wordt dit zeer gewaardeerd. Een ander idee is een luxe powerbank waar de ontvanger zijn of haar telefoon of tablet meerdere keren snel mee kan opladen, eventueel met een mooie extra zoals een draadloze oplader of draadloze oordopjes. De laatste tijd merken we dat er ook steeds meer vraag is naar speakers. Kies voor een luxere variant en u kunt een prachtig relatiegeschenk uitdelen in 2020!

Relatiegeschenken in 2020 | Contact met ons

Heeft u vragen over relatiegeschenken in 2020 of wilt u graag advies? Wij helpen u graag. Stel ons een vraag via de chat, mail naar [email protected] of bel naar 074 - 24 24 757.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.