PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken van gerecycled plastic bij Suprème

Vijftien landen en tientallen grote bedrijven hebben vrijdag 6 maart 2020 het Plastic Pact gesloten: het doel van deze afspraak is om in 2025 20% minder plastic te produceren. Om dit te bereiken moet er meer gerecycled plastic gebruikt worden. Wilt u daar ook aan bijdragen? Ook dan is het mogelijk om relatiegeschenken te bestellen: wij hebben namelijk steeds meer producten van gerecycled PET-materiaal (RPET) in onze webshop. Lees in dit blog meer over deze producten.

Wat zijn PET en RPET?

De meeste mensen kennen de term PET wel van de PET-flessen, van frisdranken en waterflesjes. PET is een polyester en staat voor Poly Ethyleen Tereftalaat. Het voordeel van PET is dat dit recyclebaar is en dus opnieuw gebruikt kan worden om nieuwe PET-flessen van te maken. Het wordt dan RPET: Recycled Poly Ethyleen Tereftalaat. Maar, er kunnen ook andere producten van RPET gemaakt worden.

Welke RPET artikelen zijn er?

Diverse producenten werken inmiddels al met RPET en maken hier de mooiste producten van. Ook in de relatiegeschenkenbranche komen er de laatste tijd meer RPET artikelen. U vindt onze RPET-artikelen in onze webshop. Nieuw zijn onze flexibele snoeppotten in diverse groottes: 250 ml, 400 ml en 1000 ml. Deze snoeppotten zijn onbreekbaar en kunnen door hun speciale formaat door de brievenbus. Ook vindt u een muts, sjaal, zadelhoesje, keycord, paraplu, boodschappentas, pen en opvouwbare boodschappentas. De komende periode vullen wij de categorie met steeds meer RPET-artikelen, zodat u een ruime keuze heeft.

Wat is de kwaliteit van RPET artikelen?

De RPET artikelen zijn van dezelfde kwaliteit als producten gemaakt van polyester. Dat het polyester gerecycled is, maakt niet uit voor de kwaliteit van de producten. U kunt er dus op vertrouwen dat u producten van dezelfde producten koopt als een niet-gerecycled polyester product.

Contact over RPET artikelen

Wilt u meer weten over PET en RPET? Of heeft u vragen over de RPET artikelen of de bedrukkingen? Neem gerust contact met ons op via de chat in onze website, mail naar [email protected] of bel 074 - 24 24 757.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.