PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken toevoegen aan mailing

Met mailing kunt u nieuwe klanten binnen halen, maar u kunt ook bestaande klanten en relaties een gepersonaliseerde boodschap sturen. Het wordt ook wel direct mailing genoemd en draagt bij aan de marketing van uw bedrijf. U kunt met mailing ook reclame maken voor een nieuw product of om zo de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Om de mailing nog beter te maken kunt u er relatiegeschenken aan toevoegen. Een mailing wordt zo een leuker om te krijgen en de mailing komt zo een stuk beter aan bij potentiële klanten, relaties en bestaande klanten.

De beste geschenken voor mailing

Het is belangrijk dat u erop let dat bij mailing gebruik wordt gemaakt van compacte geschenken. Vaak zijn deze geschenken ook goedkoop en zo kunt u de mailing verspreiden over een grote doelgroep. Er zijn erg veel relatiegeschenken die perfect zijn om toe te voegen aan de mailing. Deze geschenken kunt u laten bedrukken, zo kan de ontvanger ook direct zien waar de mailing vandaan komt. Tevens kunt u met de bedrukte geschenken nog meer mensen bereiken, doordat het geschenk mee wordt genomen en wordt gebruikt. Uw bedrijfsnaam wordt zo op verschillende plekken gezien en zo wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroot. Hieronder vindt u een aantal relatiegeschenken die perfect zijn om toe te voegen aan de mailing.

Een keycord

Een uitstekend geschenk voor bij de mailing is een keycord. Dit is een klein geschenk wat gemakkelijk met de mailing mee kan worden gestuurd. U kunt het keycord laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en deze helemaal in de huisstijl van het bedrijf laten ontwerpen. Een keycord is ideaal voor de chaoten onder ons, alle sleutels kunnen zo eenvoudig bij elkaar worden gehouden. Het is dan ook een functioneel geschenk wat zeker wordt gebruikt door de ontvanger.

Pepermuntjes

Pepermuntjes komen altijd goed van pas en zijn hierdoor een uitstekend relatiegeschenk voor bij een mailing. Ook zijn deze vaak te verkrijgen in kleine verpakkingen, zoals leuke blikjes of pepermuntdoosjes in diverse vormen. Het is altijd makkelijk om pepermuntjes bij u te hebben, dit relatiegeschenk wordt dan ook zeker gebruikt. Door het pepermuntdoosjes of blikje te bedrukken met een logo of bedrijfsnaam, komt deze bij meerdere mensen onder de aandacht en zo kunt u perfect reclame maken voor uw bedrijf.

Een sleutelhanger

Een relatiegeschenk wat al jarenlang wordt gebruikt en nog steeds erg populair is, dat is een sleutelhanger. Door het compacte formaat ervan is dit ook een ideaal geschenk om toe te voegen aan de mailing. Sleutelhangers zijn er in allerlei soorten en kunnen uitstekend worden bedrukt met een logo of bedrijfsnaam. Kies bijvoorbeeld voor een zaklamp sleutelhanger, een sleutelhanger met winkelwagenmuntje of een luxe sleutelhanger.

Bedrukte relatiegeschenken online bestellen

Bovenstaand is nog een maar een greep uit het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. U kunt bij ons terecht voor nog veel meer relatiegeschenken die geschikt zijn om toe te voegen aan een mailing. Al deze relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met een eigen opdruk en zijn eenvoudig online te bestellen tegen de scherpste prijzen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Onze medewerkers helpen u graag verder, zodat u binnenkort een uitstekende mailing eruit kunt sturen!       

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.