PERSOONLIJK ADVIES

Snoepgoed bedrukken en uitdelen: lekker!

Wie houdt er niet van een snoepje? Vrijwel alle mensen vinden het lekker en daar kunt u als bedrijf op inspelen. Snoepgoed bedrukken en uitdelen is een ideale manier om mensen kennis te laten maken met uw bedrijf, de attentie te waarderen, de bedrijfsnaam te onthouden én sneller aan uw bedrijf te denken als ze iets willen wat u verkoopt. U kunt snoepgoed bedrukken en uitdelen op allerlei momenten: tijdens een beurs of een open dag, op straat, of het gebruiken als onderdeel van een pakket. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen in december of in een zomerpakket als mensen op vakantie gaan. Mogelijkheden genoeg!

Soorten snoepgoed bedrukken

Bij snoepgoed bedrukken draait het niet alleen om de klassieke snoepjes, zoals drop, koekjes, snoepjes en lolly’s. Ook chocolade, pepermuntjes en kauwgom vallen hieronder. En u kunt snoeppotten bestellen, waarbij u zelf een vulling kunt kiezen uit colaflesjes, Franse mix, fruit toffee, gemengde drop, harlekijn mix drop, kaneelkussens, metallic zuurtjes, muntendrop, pepermunt, Wilhelmina pepermunt, winegums en zomermix. Hiermee geeft u de ontvanger lekker veel zoetigheid cadeau!

In onze webshop vindt u op deze pagina een handig overzicht van alle snoepgoedartikelen. Met de filters links kunt u uw keuze verkleinen, waarna u het juiste soort snoepgoed kunt kiezen dat past bij uw bedrijf of bij uw doelgroep.

Manieren van snoepgoed bedrukken

Snoepgoed bedrukken gaat vanwege hygiëneregels doorgaans niet op het snoepgoed zelf. Bij de meeste soorten snoep worden de snoepjes per stuk of in een klein aantal verpakt in een zakje of rolletje. De bedrukking komt op deze verpakking te staan. De folies en papiertjes kunnen meestal all over bedrukt worden in full colour. Denk bij de bedrukking niet alleen aan uw bedrijfsnaam of logo, maar bijvoorbeeld ook aan een quote of tip ter inspiratie voor de ontvanger.

Heeft u vragen over snoepgoed bedrukken?

Suprème Relatiegeschenken heeft veel ervaring met snoepgoed bedrukken. Stel gerust uw vragen via de chat of de contactgegevens op deze pagina. Wij helpen u graag!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.