PERSOONLIJK ADVIES

Snoeppotten

Een bijzonder leuk relatiegeschenk is natuurlijk een snoeppot. Een snoeppot gevuld met snoep, notities, leuzen of gewoon leeg! Een snoeppot kan vandaag de dag voor vele doelen gebruikt worden en ze zijn ook in verschillende varianten beschikbaar. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook u hier gebruik van kunt maken voor uw bedrijf. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Een snoeppot als uniek relatiegeschenk

Waarom is een snoeppot zo’n uniek geschenk? Nou simpelweg omdat veel mensen dat niet doen. Ook is het een slim geschenk. Iedere keer weer als iemand een snoepje pakt dan moet men aan u denken. Natuurlijk is het dan wel goed om een passend logo of een leuke slogan erop te drukken. Daarnaast is het mogelijk om de snoeppot te voorzien van een lading lekkers. Ook hier zou u kunnen kiezen voor een pepermuntje met uw logo of een andere lekkernij. Het is natuurlijk geweldig om uw klanten met iets zoets te verleiden.

Volop snoeppotten om uit te kiezen

Er zijn vele snoeppotten waar u voor kunt kiezen. Ze kunnen klein zijn, groot zijn, leeg of gevuld zijn. Het is mooi om de verschillende mogelijkheden en opties te zien om voor de juiste snoeppot te kiezen. Komt u er niet helemaal uit? Dan is het goed om met ons te overleggen. We helpen u graag om de juiste keuze te maken. Door onze ervaren medewerkers is het vaak gemakkelijk om een goed advies te geven. Ze weten precies wat er allemaal mogelijk is en hoe ook u zo een goede snoeppot voor uw relaties kunt kiezen. Natuurlijk houden we hier rekening met uw budget. Door op meerdere factoren te letten is het mogelijk om de beste keuze te maken.

Op zoek naar wat anders?

Wanneer u liever wat anders cadeau geeft dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij hebben een zeer breed en ruim assortiment. Natuurlijk beschikken we over balpennen, aanstekers, paraplu’s, ballen en tal van andere relatiegeschenken. Er zijn al mogelijkheden vanaf 10 cent per relatiegeschenk. Ook hebben we luxe premium gifts en uitstekende promotie artikelen. Het is goed om ons assortiment eens te bekijken. Op onze webshop kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen met al uw vragen. Ook kunnen we samen met u een speciale actie gaan bedenken en inkleden.

Kwaliteit & vakmanschap voor een eerlijke prijs

Uiteindelijk willen wij kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. We willen u graag helpen om de beste relatiegeschenken te vinden en te kiezen op onze website. Onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit en we hanteren scherpe prijzen. Daarnaast zorgen we ook voor een snelle levering. We weten, dat een actie op het laatste moment bedacht kan worden. Desondanks, moet alles natuurlijk snel in huis zijn om er een succes van te maken. Bij ons is dat allemaal mogelijk, zonder in te boeten op de kwaliteit. 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.