PERSOONLIJK ADVIES

Tastbaar aandenken aan een festival

Op een festival komen veel mensen, dit is daarom dé plek om je bedrijf te promoten. Er zijn verschillende producten die weggegeven kunnen worden. Naast weggeven kunnen ook producten verkocht worden, dan hebben we het over merchandise. Bezoekers hebben zo een tastbaar aandenken aan het festival. Wij hebben een top 4 festival aandenkens gemaakt:

Nummer 4: de waaier

De meeste festivals vinden met warm en mooi weer plaats. Met een bedrukte waaier kan de bezoeker een beetje afkoelen. Na het feest kan de waaier mee naar huis genomen worden en is het ineens een tastbaar aandenken.

Nummer 3, de pet

Net als waaiers zijn petten met warm weer een mooi product. Ze beschermen tegen de zon, maar kunnen ook als onderdeel van een outfit gedragen/gebruikt worden. Naast een tastbaar aandenken kan een bedrukte pet ook als reclame gebruikt worden na het festival. Als de ontvanger de pet op straat gaat dragen wordt de bedrukking door zijn omgeving gezien en onthouden. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid.

Nummer 2, de zonnebril

Een goedkoop en leuk product is een zonnebril. Er zijn genoeg mensen die een zonnebril vergeten zijn of deze halverwege het feest zijn kwijt geraakt. Zonnebrillen met het festival logo erop vallen een stuk beter op dan normale zonnebrillen. Net als petten kunnen zonnebrillen ook zorgen voor meer bekendheid na het festival.

Op nummer 1, de trui

Het leukste aandenken aan een festival is een kledingstuk met daarop het logo. Daarom staan truien op nummer 1! De trui is niet alleen leuk als herinnering, maar is ook handig voor bezoekers die het koud hebben gekregen of hun jas zijn kwijt geraakt.

Niet elk festival is hetzelfde, dus verschilt het bijpassende geschenk ook. Toch is één van de bovenstaande producten altijd een goede optie.

Als je na het lezen nog vragen hebt, horen wij het graag. Klik op deze link, en wij zullen snel reageren!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10