PERSOONLIJK ADVIES

Top 5 zomergeschenken

Heerlijk die zomerse temperaturen en een stralend zonnetje erbij. Wilt u uw klanten of relaties nou extra laten stralen tijdens de zomer, dan kunt u kiezen voor diverse zomerse geschenken. U kunt hiermee ook reclame maken voor uw bedrijf en zo de naamsbekendheid vergroten. Er zijn verschillende geschenken die perfect zijn om in de zomer weg te geven en uit te delen. Hieronder vindt u een top 5 zomergeschenken die we bij Supreme Relatiegeschenken hebben samengesteld.

#1 Petten

Een uitstekend zomergeschenk die u zowel aan relaties en klanten als aan potentiële klanten kunt geven is een pet. Het leuke hiervan is dat u de petten kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam, hierdoor is het een uitstekende promotieartikel. Met een pet maakt u iedereen blij, deze is te gebruiken om zo de ogen te beschermen tegen de zon. Daarnaast is een pet tegenwoordig ook een echt fashionitem en maakt het een outfit helemaal compleet. Doordat er verschillende modellen petten zijn, is er van alles mogelijk en kunt u voor iedereen een passende pet laten bedrukken.

#2 Waaiers

Dit is iets wat niet te missen is tijdens de hete temperaturen die tegenwoordig in de Nederlandse zomers worden behaald. Met een waaier kunt u even een lekker briesje creëren waar u wat van af kunt koelen. Een waaier is een perfect promotieartikel om uit te delen op festivals en andere evenementen. Om alles uit zo’n geschenk te halen is het aan te raden deze te laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Wie wordt er nou niet blij van een verfrissende waaier?!

#3 Zonnebrillen

Een zonnebril, het blijft een uitstekende zomergeschenk. U kunt bedrukte zonnebrillen perfect uitdelen op festivals en evenementen. Mensen die hun zonnebril bijvoorbeeld zijn vergeten zullen u zeker dankbaar zijn. Het is daarnaast ook een uitstekende relatiegeschenk aan klanten en relaties. Door de bedrukking weet iedereen direct waar de zonnebril van is en doordat deze overal wordt gedragen komen ook andere mensen in aanraking met uw bedrijf.

#4 Koeltassen

Nog zo’n perfect geschenk voor in de zomer, een koeltas. Met een koeltas kunt u eenvoudig eten en drinken koel houden als u dit ergens mee naar toe neemt. Gaat u bijvoorbeeld een dagje naar het strand, zwembad, pretpark of de dierentuin? Dan is een koeltas erg handig om zo tussendoor even wat verkoelends te kunnen drinken. U kunt een koeltas ook laten bedrukken, dit is een geschenk voor zowel relaties en klanten als voor potentiële klanten.    

#5 Zonnebrand

Waar de zon schijnt is een goede zonnebrand nodig om de huid te beschermen. UV straling kan namelijk schadelijk zijn voor de huid als deze er teveel aan bloot wordt gesteld. Door u altijd goed in te smeren kunt u uw huid beschermen en verbrand u niet tijdens een dagje in de zon. U kunt een handige meeneemverpakking zonnebrand weggeven met uw logo of bedrijfsnaam erop. Deze is dan makkelijk mee te nemen en mensen zullen u zeer dankbaar zijn, zo kunnen ze zich ook onderweg even snel insmeren met zonnebrand. Doordat zonnebrand ook vaak even wordt uitgeleend, komt uw bedrijf ook in aanraking met veel andere mensen, een perfect promotieartikel dus!   

Deze top 5 zomergeschenken zal u zeker verder helpen bij het maken van een juiste keuze voor uw bedrijf. Heeft u vragen hierover of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Onze medewerkers helpen u graag verder, zodat u voor de zomer de perfecte geschenken in huis heeft!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.