PERSOONLIJK ADVIES

Vrijdagmiddag borrel in stijl!

Na een week hard werken moet de week goed afgesloten worden en het weekend moet goed beginnen. Dat kan niet op een beter manier dan met een: BORREL! Zo’n borrel kunt u in stijl verzorgen. Maar, hoe doet u dat?

Bij Suprème Relatiegeschenken helpen wij u een handje. Om te beginnen zijn er glazen nodig.

Er zijn bierdrinkers, wijndrinkers en water of fris drinkers. Natuurlijk kan er geen wijn uit een bierglas gedronken worden en ook geen bier uit een wijnglas. Daarom zijn er bij Suprème Relatiegeschenken allerlei soorten glazen! Op deze glazen kunt u uw logo laten bedrukken. Het eerste item voor de stijlvolle borrel is geregeld: bedrukte glazen.

Maar, er is nog iets nodig: onderzetters.

Schuivende glazen of kringen op een tafel is geen stijl. Daarom kunt u bij Suprème Relatiegeschenken onderzetters laten bedrukken. Wat u erop laat bedrukken is helemaal aan u. Of dit nu een logo, bedrijfsnaam of een leuke tekst is. Bij Suprème Relatiegeschenken kan het allemaal gedrukt worden.

Nu heeft u glazen om uit te drinken en een onderzetter om u glas op te zetten. Nu de drankjes nog. Bier, wijn of cocktails. Ze moeten allemaal koel zijn. Voor de wijn zijn er wijnkoelers, ook deze kunnen bedrukt worden. De andere drankjes kunnen in een (luxe) koelbox bewaard worden.

Voor het maken van cocktails zijn er speciale cocktailmixers. Voeg verschillende soorten drank toe in de mixer even shaken en daar zijn heerlijke cocktails. Hiermee wordt de borrel heel stijlvol!

Natuurlijk hoeft er niet elke week een borrel te zijn. Wilt u de borrel speciaal houden, kunt u de borrel maandelijks houden. Daarbij kunt u ook een leuk bedankje meegeven aan uw medewerkers. Bijvoorbeeld een flesopener om in de richting van een feestjes te blijven. Een flesopener is altijd handig om te hebben en hoe leuk is het om er een met uw logo te kunnen geven.

 

Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact op!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10