PERSOONLIJK ADVIES

Waarom geschenken bedrukken?

Alle mensen houden ervan om iets te krijgen. Het maakt niet uit of het klein, groot, goedkoop of duur is. Ze stellen het op prijs als u uw waardering laat blijken met het geven van een relatiegeschenk. Hierdoor geeft u uw relatie of klant een goed gevoel en bouwt u een relatie op met ze. Daarnaast weten ze aan de hand van het relatiegeschenk bij wie ze in de toekomst terecht kunnen. Het geven van originele en creatieve relatiegeschenken is daarom ook erg effectief. U kunt u relatiegeschenk persoonlijker maken door deze te laten bedrukken. Hierdoor zorgt u voor een marketingmethode die echt meerwaarde voor uw klanten heeft. Door een bedrukt relatiegeschenk te geven die bij uw relatie of klant past, wordt het geschenk jaren later nog steeds gebruikt door de ontvanger. Maar waarom is het belangrijk om bedrukte relatiegeschenken uit te delen? In deze blog vertellen wij een aantal redenen waarom u uw relatiegeschenken zou laten bedrukken.

Redenen om een bedrukt relatiegeschenk te geven

Een origineel relatiegeschenk is altijd leuk om te ontvangen, maar ook om te geven. Het geeft de ander en uzelf een positief gevoel. Tijdens een beurs of een speciale gelegenheid kunt u uw relaties verassen met een relatiegeschenk. Hiermee trekt u de aandacht. Daarnaast kunt u uw relatiegeschenk laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, logo of een gepersonaliseerde tekst. Dit heeft veel gunstige voordelen. Lees hieronder de belangrijkste redenen om bedrukte relatiegeschenken weg te geven. 

1.         Naamsbekendheid verhogen

De voornaamste reden om relatiegeschenken te bedrukken, is het verhogen van uw naamsbekendheid. Eigenlijk kunt u uw bedrukte relatiegeschenk vergelijken met een visitekaartje. De naam van uw bedrijf zal lang worden blijven herinnerd door de ontvanger. Dit komt doordat degene voortdurend geconfronteerd wordt met uw bedrijfsgegevens of logo. Daarnaast focust u uw strategie op uw doelgroep, wat zeer effectief werkt. Door uw bedrukte geschenk uit te delen op een beurs of open dag, valt uw bedrijf erg op. Dit hoeft niet groot of duur te zijn. U kun door de bedrukte ARTICA balpen HC Peekay aan uw relaties weg te geven al zeer positieve reacties ontvangen. Hierdoor helpt u uw relaties eraan te herinneren dat uw bedrijf voor hun waarde kan toevoegen.

2.       Versterking zakenrelaties

Naast het verhogen van uw naamsbekendheid, zorgt het ervoor dat u uw waardering naar uw relaties en klanten laat blijken. U kunt een exclusief of luxe relatiegeschenk, zoals de prestige decanteerkaraf met 2 wijnglazen, laten personaliseren. Dit kunt u doen door een persoonlijke boodschap aan het relatiegeschenk mee te geven. Hiermee kunt u uw waardering laten blijken aan speciale relaties. U benadrukt en bevestigt hiermee de bijzondere relatie, wat erg op prijs wordt gesteld. Met het personaliseren van een relatiegeschenk zorgt u er dus voor dat de relatie zich speciaal voelt en trots kunnen zijn.

3.       Klantenbinding

Het is belangrijk om uw vaste klanten te behouden. Dit kunt u het beste doen door ze te belonen. Door middel van een bedrukt relatiegeschenk toont u uw interesse en bent u betrokken naar de klant toe. Door uw relatiegeschenk te personaliseren en af te stemmen op persoonlijke interesses en wensen van uw klanten, zal de klantenbinding versterken. Zijn uw relaties of klanten veel onderweg of op reis naar het buitenland? Laat dan de deluxe reistas met tabletvak bij ons bedrukken en toon hiermee uw interesse.

Advies nodig bij het bedrukken?

Het bedrukken van uw relatiegeschenken heeft altijd een positieve werking. Niet alleen omdat uw naamsbekendheid wordt verhoogd, maar u laat ook een blijvende herinnering bij ze achter. Er zijn veel creatieve manieren om uw geschenken te bedrukken. Let er wel op dat het relatiegeschenk bij uw klant en bij uw bedrijf past. Heeft u vragen over het bedrukken van uw relatiegeschenken of wilt u graag advies bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk? Hiervoor kunt u altijd terecht bij onze ervaren medewerkers van Suprème Relatiegeschenken.

Tags: bedrukken

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.