PERSOONLIJK ADVIES

Waarom keramiek schenken?

Waarom keramiek schenken?

Keramiek is de verzamelnaam van alle voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt, na het bakken wordt dit ook wel aardewerk genoemd. U kunt hierbij denken aan kopjes, mokken, bekers en borden. Keramiek komt u tegen in iedere kast. Dit materiaal leent zich uitstekend om te laten bedrukken en is daarom zeer geschikt om in te zetten als praktisch relatiegeschenk.

Diverse soorten te bedrukken keramiek

Zoals hiervoor is aangegeven is keramiek een verzamelnaam voor verschillende voorwerpen. In ieder huishouden en op elk kantoor komen we keramiek tegen. U kunt daarbij denken aan koffiekopjes, theemokken, borden of schoteltjes. Om uzelf, uw werknemers en klanten op kantoor te voorzien van hun dagelijkse behoefte aan koffie en thee zijn daar natuurlijk kopjes en mokken voor nodig. Wat is er nou leuker dan uzelf en anderen te laten drinken uit koppen en mokken voorzien van uw bedrijfslogo. Wanneer u op uw kantoor of in uw bedrijfsruimte een bespreking heeft met een relatie of klant, wordt de aandacht van uw klant dankzij de bedrukking op een effectieve manier op nog eens op uw bedrijfsnaam of logo gevestigd.

Bedrukt keramiek is ook geschikt om uit te delen ter promotie of om aan relaties en klanten te schenken. Keramiek kunt u in grote getalen bestellen en uitdelen ter promotie. Een bestaande klant of relatie maakt u na een bezoek aan uw kantoor ook blij met een bedrukte koffiekop of theemok. Is er een potentiele nieuwe klant op de markt, schenk dan een set van koffiekoppen of theemokken als welkomstcadeau waar deze in zijn of haar nieuwe kantoor gebruik van kan worden gemaakt. Kermaiek wordt op een speciale manier bedrukt. Voor het beste resultaat wordt het logo of uw bedrijfsnaam in het keramiek bedrukt, daarna zal het keramiek nog verschillende keren de oven in gaan en wordt het opnieuw gelakt. Dit zorgt voor het beste resultaat en hierdoor is het product bestendig tegen krassen en kan het gewoon de vaatwasser in.

Glas laten bedrukken

Naast keramiek zijn ook glazen voorwerpen populair om te laten bedrukken en te schenken. U kunt hierbij denken aan bierglazen, wijnglazen maar ook aan bijvoorbeeld theeglazen. Bedrukt glas kan worden geschonken als aandenken bij een jubileum of na een speciaal evenement als aandenken. Een wijnliefhebber maakt u blij met een prachtige set wijnglazen inclusief een heerlijke fleswijn en een bierpakket kunt u aanvullen met een speciaal bedrukt bierglas. Glas kunt u op de standaard manier laten bedrukken, uw bedrijfsnaam of logo zal dan goed zichtbaar zin. U kunt ook kiezen voor een unieke en meer subtiele manier door het glas te laten graveren. Wanneer er uit de bedrukte glazen wordt gedronken zal er altijd even aan u en uw bedrijf worden gedacht. Ook anderen zullen in aanraking komen met uw bedrijfsnaam, dit maakt bedrukt keramiek en bedrukt glas ook een uitstekende marketingtool voor het vergroten van uw naamsbekendheid.

Voor een ruim aanbod aan te bedrukken keramiek en glas kunt u terecht op supremerelatiegeschenken.nl.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.