PERSOONLIJK ADVIES

Waarom kiezen voor een eco product?

Het welzijn van het milieu en de aarde worden steeds belangrijker, dit is ook goed terug te zien in de afgelopen jaren. Er wordt regelmatig gedemonstreerd omwille van een duurzame wereld en verbetering van het milieu. U kunt als bedrijf ook uw steentje bijdragen aan de verbetering van het milieu. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, één daarvan is eco producten. Hierbij kunt u denken aan eco pennen voor op het kantoor, maar ook andere eco bureauaccessoires die goed van pas komen op het kantoor. Eco producten kunnen ook worden toegepast als relatiegeschenk of promotieartikel. U kunt met diverse eco geschenken de naamsbekendheid van uw bedrijf eenvoudig vergroten en hierbij ook nog denken aan een beter milieu.

Waarom zou u als bedrijf moeten investeren in eco producten? Die vraag wordt veel gesteld en bedrijven zijn benieuwd naar de meerwaarde hiervan. Bij Supreme Relatiegeschenken snappen we dit goed. Daarom bespreken we in deze blog een aantal punten van de meerwaarde van eco geschenken en producten. Wij hopen u hiermee te helpen en zo de keuze voor eco producten makkelijker te maken.

Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw bedrijf

Eco geschenken zijn niet alleen goed voor het milieu, ook kunt u met uw bedrijf hier veel profijt uit halen. Met een eco geschenk kunt u een statement overbrengen aan uw relaties en klanten, zo laat u als bedrijf zien dat u ook bezig bent met de verbetering van het milieu. U straalt als bedrijf een stukje verantwoordelijkheid uit door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken. Veel mensen zullen hier achterstaan en zo krijgt u al gauw een grote groep positieve relaties die gekoppeld zijn aan uw bedrijf. Het imago en de reputatie van uw bedrijf wordt hiermee ook zeker verbeterd.

Diverse mogelijkheden voor eco geschenken

Bij Supreme Relatiegeschenken beschikken we over een uitgebreid aanbod duurzame en eco geschenken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan eco pennen, bamboe bekers, eco tassen of eco notitieboekjes. Deze geschenken zijn zowel weg te geven aan relaties en klanten als toe te passen door uw eigen medewerkers. Om de eco geschenken helemaal af te maken en te koppelen aan uw bedrijf, kunt u deze bij ons laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eco geschenk met logo of laat er uw bedrijfsnaam op drukken. Zo weet iedereen gelijk waar het geschenk vandaag komt en wordt uw bedrijf gezien als een duurzaam bedrijf wat meedenkt met het milieu. Voor vragen of meer informatie over eco geschenken kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!          

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10