PERSOONLIJK ADVIES

Waarom kiezen voor een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk weggeven gebeurt al heel lang en door vele bedrijven. Het is een traditie die al vele eeuwen gedaan wordt. Vanaf de tijd de industriële revolutie heeft het echter meer vorm gekregen en zijn de hoeveelheden ook omhoog gegaan. Wanneer u weet dat ons goedkoopste relatiegeschenk slechts 10 cent per stuk kost, dan zult u er ook sneller een paar meer laten maken. Waarom zou u echter relatiegeschenken moeten inzetten en gebruiken? Wat is het nut van de promotieartikelen? We helpen u graag op weg en delen graag waarom het kiezen voor een relatiegeschenk een goede keuze is. 

Herhalen is krachtig!

Een onderzoek van een Duits bureau voor promotieartikelen heeft ontdekt, dat meer dan 90 procent van de mensen wel een relatiegeschenk heeft. Ze gebruiken het relatiegeschenk vaak een keer per dag en de helft van de mensen kan zich herinneren wie het geschenk gegeven heeft. Het is niet vreemd, aangezien men steeds weer het logo of de naam van het merk of het bedrijf ziet. Het is de kracht van de herhaling welke helpt om dit te realiseren. 

Overstappen naar een ander merk?

Veel personen zijn bereid om over te stappen op een ander merk, zo blijkt uit het onderzoek van de Britse Promotieartikelen associatie. Het onderzoek toonde aan dat de helft van de respondenten na het ontvangen van een accessoire overstappen naar een ander merk. Het komt waarschijnlijk omdat men na het krijgen van een geschenk de gever twee keer beter kan herinnert dan van een radiocommercial of televisiespot. 

Top of mind

Daarnaast blijkt uit een ander onderzoek dat veel mensen het bedrijf welke het relatiegeschenk heeft gegeven veel langer onthouden. De gever blijft top of mind bij de ontvanger van het relatiegeschenk. Iets wat natuurlijk wel prettig is voor de gever. Het is dus zeker geen geldverspilling om gebruik te maken van relatiegeschenken.

Duur of goedkoop?

Wij hebben een zeer breed assortiment van relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen. Het is mogelijk om voor een goedkope balpen te kiezen welke in de massa weggegeven kunnen worden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een wat duurder en meer exclusiever geschenk. De mogelijkheden zijn eigenlijk ongekend. Het is belangrijk om te kijken naar uw doelgroep, uw bedrijf en het doel van het relatiegeschenk. U kunt dan in onze online shop een keuze maken. Natuurlijk kunt u ook altijd gebruik maken van de ervaren medewerkers om het beste relatiegeschenk te kiezen wat bij uw budget past.

Snelheid en vakmanschap

Alle bestellingen worden met de grootst mogelijke zorg verwerkt. Daarnaast zorgen we ook dat ze snel verwerkt worden. Zeker als de relatiegeschenken binnenkort gebruikt worden moeten ze snel binnen zijn. Wij begrijpen dat. We leveren al onze bestellingen snel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Uiteindelijk is de kwaliteit het belangrijkste!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.