PERSOONLIJK ADVIES

Wat geeft u voor de bouwvak?

De zomer is in aantocht en voor u het weet zijn uw (potentiële) klanten een paar weken niet bereikbaar. De welbekende bouwvak nadert en velen genieten van een welverdiende vakantie! U wilt natuurlijk niet dat uw klanten u in deze periode gaan vergeten. Om ervoor te zorgen dat uw merk in hun gedachten blijft tijdens hun vrije zomerdagen, biedt een relatiegeschenk vlak voor de bouwvak een geweldige uitkomst! Een geschenk is altijd leuk om te krijgen, dus waarom niet voor de bouwvak? Op deze manier kunt u uw bestaande relaties een fijne vakantie wensen. Door middel van een relatiegeschenk ontvangt u automatisch waardering van de ontvanger. Deze positieve ervaring zorgt ervoor dat u een goede naam kunt creëren voor uw bedrijf. Zeker wanneer u een tijdje niets van uw klanten heeft gehoord. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over een passend relatiegeschenk. Door daar goed over na te denken wordt de kans groter dat uw (potentiële) klanten contact met u op gaan nemen, zodra ze terug zijn van een heerlijke welverdiende vakantie.

Geef een functioneel relatiegeschenk voor de zomer!

Er zijn genoeg relatiegeschenken waaruit u kunt kiezen. Gaat u voor eenvoud, praktisch of juist voor een duurzaam relatiegeschenk? Alles is mogelijk. Wel raden wij aan om een geschenk te geven die ook echt geschikt is voor de zomerperiode. Uiteraard kunnen veel relatiegeschenken het hele jaar door worden gebruikt, maar door hierover na te denken heeft diegene er ook daadwerkelijk wat aan! Wij hebben enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Zomeractiviteiten

Wanneer u eenmaal van plan bent om een relatiegeschenk in te gaan zetten vlak voor de bouwvak, dan komt u erachter dat er veel mogelijkheden worden zijn. Het is belangrijk dat uw relatiegeschenk effect zal hebben op uw (potentiële) klant. Om te beginnen is het dan belangrijk dat uw relatie ook echt iets heeft aan het geschenk. Als u een relatiegeschenk voor de bouwvak wilt geven, is het belangrijk dat deze functioneel is bij het uitvoeren van zomerse activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een strandbal bedrukt met uw bedrijfsnaam. Hier kunnen vele personen plezier aan beleven! Ook is het mogelijk om een luchtbed of een set strandrackets cadeau te doen. De kans is groot dat de ontvanger deze zal gebruiken wanneer hij op strandvakantie gaat.

Zomer betekent warm

Over het algemeen is de zomer warm. Tenminste, dat hoopt u, en uw relatie vast ook. Een relatiegeschenk dat in de zomermaanden, maar zeker ook daar buiten erg functioneel is, is een waterfles. Deze is gemakkelijk te hergebruiken. Wanneer uw bedrijfsnaam op een drinkfles staat, blijft uw merk in ieder geval in gedachten van uw (potentiële) klant. Bijkomend voordeel is dat een drinkfles lang meegaat. De kans is groot dat de fles na de bouwvak nog steeds in gebruik is. Er zijn verschillende soorten drinkflessen waar uw bedrijfsnaam op bedrukt kan worden.

Ik ga op reis en ik neem mee..

Wanneer uw relatie op vakantie gaat naar een warm land, is het vanzelfsprekend dat hij of zij een tijd lang aan het reizen is. Of dit nu met de auto of het vliegtuig is, vaak duurt reizen lang. Een relatiegeschenk dat uitkomst biedt in deze situatie, is vanzelfsprekend weer functioneel. Wanneer u iets meer hebt te besteden, is een powerbank op zonne-energie een ideaal relatiegeschenk. Een powerbank functioneert onderweg als extra bron voor stroom wanneer de telefoon leeg raakt. Op deze manier maakt uw bedrijf de reis van uw relatie weer een stuk makkelijker, wat een positieve invloed heeft op de naam van uw organisatie. Is een powerbank toch iets te prijzig? Ga dan voor oordopjes. Uw relatie zal deze zeker gaan gebruiken om onderweg muziek te luisteren!

Advies over een geschenk voor de bouwvak?

Bent u van plan om uw relatie een prettige zomervakantie te wensen door middel van een relatiegeschenk? Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden voor een relatiegeschenk voor de bouwvak dan deze bovengenoemde opties. Is uw inspiratie ver te zoeken? U kunt natuurlijk altijd bij onze ervaren medewerkers aankloppen voor een goed advies. Op basis van uw wensen, doelgroep en budget zullen ze met verschillende mogelijkheden komen. Op deze manier kunt u een keuze maken die bij uw bedrijf past. Daarna zullen wij snel aan de slag gaan om uw relatiegeschenken ruim voor de bouwvak te leveren, zodat u uw relaties een fijne vakantie kunt wensen met een leuk relatiegeschenk.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.