PERSOONLIJK ADVIES

Zo veel tassen!!

Tassen. Ze worden veel gebruikt, privé, zakelijk of voor vakanties. Voor elk doeleind is er een ander type tas. Suprème Relatiegeschenken heeft voor elk van deze doeleinden een tas! Welke tas, wordt gebruikt voor welk doeleinde? Daar hebben wij het antwoord op.

Op vakantie

Iedereen die op vakantie gaat neemt spullen mee, maar niet iedereen neemt evenveel spullen mee. Sommige mensen nemen veel kleding mee en iemand anders weer heel weinig. Daarom zijn er bij Suprème Relatiegeschenken verschillende maten tassen verkrijgbaar. Reistassen worden vooral gebruikt bij kleine tripjes, zoals een weekend weg. Een koffer wordt vaak meegenomen op vakantie, hier kunnen meer spullen in.

Naar school

Op scholen wordt eigenlijk altijd een rugtas gebruikt om boeken, eten en drinken te vervoeren. In de jaren ’20 is de rugtas gecreëerd. Toen werd de tas nog met houten stokken en leer gemaakt. Ook toen werden ze al gebruikt om dingen te vervoeren. Het voordeel van de rugtas is de iemand de handen vrij heeft.

Trendy tassen

Tassen zijn tegenwoordig een deel geworden van iemands outfit. Daarvoor heeft Suprème Relatiegeschenken ook verschillende type tassen. Bijvoorbeeld de heuptas, deze tas wordt niet meer alleen om de heupen gedragen. Maar nu ook over de schouders en borst. Dit is veel te zien op festivals.

Naast de heuptas is een katoenen tas ook trendy. Deze tassen zijn veel terug te zien op straat. Met een katoenen tas kunt u uw bedrijf op een super gemakkelijke manier promoten.

Diefstal tegengaan

Een tas waar een zakkenroller niks uit kan halen. Raar, maar vooral slim. Een anti-diefstal rugtas heeft de rits aan de achterzijde van de tas zitten. De enige manier om de tas te openen is door de tas af te doen, pas dan wordt de rits zichtbaar. Zo kan niemand er iets uit halen als de tas (goed) gedragen wordt. Superhandig en veilig tijdens een dagje weg.

Zoals u nu vast door heeft, zijn er super veel tassen om te bedrukken. Dat kan de keuze moeilijk maken. Wilt u graag met een medewerker kijk naar alle opties? Neem dan contact op via.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10