PERSOONLIJK ADVIES

Zomerpakketten samenstellen

In de zomer is het lekker weer en wil iedereen graag naar buiten. Dit is dan ook een geschikte periode om uw bedrijf te promoten. Met zomerpakketten wordt uw bedrijf positief in het licht gezet.

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u zelf uw zomerpakket samenstellen. U kunt naar eigen wens producten kiezen voor in uw pakket. Alle producten kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Op deze manier heeft u een mooi pakket om als geschenk te maken en maakt de ontvanger reclame voor uw.

De verpakking

U kunt zelf de producten kiezen die in de pakketten komen. Een pakket moet opvallen. Dit begint al bij de buitenkant, de verpakking. Om gelijk bij het uitdelen van de pakketten op te vallen kunt u kiezen voor een originele doos. Denk hierbij aan een koelbox of strandtas. In deze verpakking kunnen alle producten gestopt worden. Ook kan de buitenkant van de verpakking bedrukt worden!

Wat kan er allemaal in het zomerpakket?

Doordat u de pakketten zelf kunt samenstellen kunt u gemakkelijk een thema aan het pakket geven. Er zijn veel leuke thema’s, kies eentje die het beste bij uw bedrijf past. Bijvoorbeeld een BBQ-thema, in het pakket komen items zoals:

Dit thema is vooral leuk voor uw medewerkers. U kunt ze op deze manier een fijne vakantie wensen en bedanken voor het werk wat ze geleverd hebben.

Reclame

Wilt u graag reclame maken met een zomerpakket? Dan kunt u kiezen voor een strandpakket. Op het strand zijn veel mensen, hier kan uw naamsbekendheid dus groeien. De producten kunnen opvallend bedrukt worden met uw bedrijfsnaam. Strandproducten die in een pakket gestopt kunnen worden zijn:

Het voordeel van het zomerpakket met strandproducten is dat het voor alle leeftijdsgroepen leuk is om te ontvangen. En alle producten zijn makkelijk mee te nemen naar een vakantiebestemming in het binnen- of buitenland.

Bedrukken

Met uw logo op de producten maakt u opvallende reclame. Hoe werkt het bedrukken? Als u de bestelling heeft geplaatst zal uw gekozen opdruk digitaal op de producten geplaatst worden. Zo krijgt u een goed beeld bij de uiteindelijke producten.

Mocht u niet helemaal tevreden zijn dan kan het ontwerp nog aangepast worden. Pas als u akkoord bent gaat de producten van start.

 

Heeft u vragen over de zomerpakketen of over een ander onderwerp kunt u natuurlijk contact opnemen!  

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10