Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (7)
 3. 8 tot 10 werkdagen (73)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
 5. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (9)
 2. 50 (7)
 3. 100 (8)
Materiaal
 1. Foam (1)
 2. Katoen (44)
 3. Kunststof (2)
 4. Overig (16)
 5. Papier (2)
 6. Pet-recyclebaar (1)
 7. Polyester (15)
 8. Stro (8)
 9. Vilt (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (69)
 2. 2 kleuren (63)
 3. 3 kleuren (63)
 4. 4 kleuren (63)
 5. Full colour (1)
Soorten caps
 1. Bandana's (2)
 2. Baseballcaps (7)
 3. Standaard caps (9)
Panels
 1. 5-panel caps (5)
 2. 6-panel caps (14)

Caps

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Caps / petten bedrukken

Petten zijn zeer geschikt om te laten bedrukken en uit te delen als relatiegeschenk, ter promotie of misschien zelfs voor uw eigen personeel. Op een beurs of evenement is het leuk als u personeel heeft dat op dezelfde manier gekleed is. Draagt u personeel een pet met bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam, dan is dit voor anderen goed zichtbaar.
Werkt uw personeel buiten, dan komt een pet natuurlijk ook van pas. Een pet weert de zon en draagt ook prettig. Op een zomerse dag kunt u petten uitdelen ter promotie. Wanneer de pet door veel verschillende mensen buiten wordt gedragen, zal dit ook de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Veel potentiele klanten zullen in aanmerking komen met uw bedrijfsnaam. Een bedrijfsnaam gedrukt op een pet zal sneller worden onthouden wanneer deze op een papiertje staat gedrukt en in een tas of in de prullenbak zal verdwijnen. De pet is dus een functioneel item dat ook voor reclame zorgt.

Diverse soorten bedrukte petten

De pet heeft een groot oppervlakte aan de voorzijde, en is daarom uiterst geschikt om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo. Wilt u petten laten bedrukken, dan is de keuze groot. Er zijn tal van verschillende soorten caps en petten geschikt om te laten bedrukken. U kunt kiezen voor een standaard goedkope pet in één kleur. Van deze pet kunt u tegen een scherpe prijs een grote hoeveelheid bestellen. Deze is geschikt om uit te delen ter promotie. Wilt u dat uw personeel een bedrukte pet draagt, kies dan voor een fijn zittende pet. Afhankelijk van het evenement of uw soort klanten kunt u ook kiezen voor andere soorten caps zoals een retro gatsby pat, de trucker cap of een canvas pet. De sportieve relatie die veel fietst geeft u bijvoorbeeld een cycling pet. Voor kinderen zijn er speciale kinderpetten. Naast petten in een simpele kleur kunt u ook kiezen voor felgekleurde opvallende petten of petten in verschillende kleuren. Er is van alles mogelijk op het gebied van bedrukte petten.

Suprème Relatiegeschenken voor uw bedrukte petten

Suprème Relatiegeschenken biedt een ruim assortiment aan vele verschillende soorten caps / petten. Deze petten kunt u bij ons in grote hoeveelheden bestellen. Alle soorten caps kunnen wij ook voor u bedrukken met het gewenste logo, uw bedrijfsnaam of een tekst. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunnen wij u een proefdruk toesturen, zodat u weet hoe de pet eruit komt te zien. U kunt kiezen voor één soort pet maar u kunt ook verschillende petten laten bedrukken en bestellen. Naast petten bestaat ons assortiment ook uit vele andere soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Het aanbod wordt op de website weergegeven per categorie. Alle artikelen zijn van uitstekende kwaliteit. Op veel artikelen bieden wij snelle levering.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam.

Textiel en meer

Bekijk ook bodywarmerskleding en mutsen

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757