PERSOONLIJK ADVIES

Veiligheidshesjes bedrukken

Opvallend en veilig reclame maken voor uw bedrijf kan met bedrukte veiligheidshesjes. Bij Suprème relatiegeschenken kan uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp op een felgekleurd veiligheidshesje bedrukt worden. U maakt op deze manier reclame voor uw bedrijf, maar zorgt er ook voor dat de drager opvallend en veilig is.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

De veiligheidshesjes vallen door de felle kleur goed op. Door uw logo erop te zetten valt uw logo ook nog eens op! De bedrukte veiligheidshesjes kunnen op veel plekken gedragen worden:

  • Op scholen;
  • Op rijscholen;
  • In het verkeer.

Daarnaast zijn ze voor sporters ook erg handig. Als zij ’s avonds bij schemer of donker buiten gaan sporten vallen ze niet of nauwelijks tot. Door het bedrukte veiligheidshesje met uw logo erop vallen ze op. Op alle hesjes zitten reflecterende vlakken, zodra er licht op schijnt wordt dit weerkaatst. Nu is de sporter zichtbaar in het donker.

De hesjes  

De veiligheidshesjes kunnen bedrukt worden met uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam. De bedrukking kan geheel naar eigen wens gedrukt worden.

De hesjes sluiten gemakkelijk door de klittenband sluiting. Bij het uitzoeken van een hesje heeft u keuze waar de sluiting zich bevindt. Bij sommige zit de sluiting in het midden aan de voorzijde, of aan de zijkant van het hesje.

Kinderhesje

Naast volwassen veiligheidshesjes die bedrukt kunnen worden zijn er bij Suprème relatiegeschenken ook kinderhesjes. Deze hesjes zijn een stuk kleiner en zijn makkelijk aan te doen. De klittenband sluiting bevindt zich op de schouder zodat het bedrukte veiligheidshesje niet gemakkelijk opengemaakt kan worden. De hesjes kunnen gebruikt worden tijdens het:

  • Buitenspelen;
  • Fietsen naar de gym;
  • Tijdens het wandelen.

 

Bekijk ook: snoep, zonnebrillen en petten.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via: [email protected], bel naar +31(0) 74 - 24 24 757 of stel uw vraag in de chat.

 

Veiligheidshesjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10