PERSOONLIJK ADVIES

Telefoon & tablet accessoires bedrukken

Telefoon en tablet artikelen met bedrukking zijn geschenken die helemaal van deze tijd zijn. Dit komt doordat iedereen wel een telefoon of tablet in zijn of haar bezit heeft. Suprème Relatiegeschenken biedt u daarom verschillende artikelen aan die gebruikt kunnen worden bij de telefoons en tablets. Deze artikelen zijn erg populair en worden veel gebruikt. Door de bedrukte telefoon en tablet artikelen uit te delen, zullen veel mensen uw bedrukking steeds opnieuw zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 18
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 18

Artikelen die u onder andere bij ons kunt bestellen, zijn:

  • Powerbanks;
  • Hoezen;
  • Boxjes;
  • Opladers.

Powerbanks bedrukken

Powerbanks met bedrukking vallen zeker onder de telefoon en tablet artikelen. Met een powerbank zorgt u er namelijk voor dat de ontvanger nooit zonder stroom hoeft  te zitten en altijd de mogelijkheid heeft om zijn of haar telefoon / tablet op te laden. Het bedrukken van dit telefoon en tablet artikel gebeurt veelal met een zeefdruk en een transferdruk. Er kunnen echter ook andere bedrukkingstechnieken voorkomen.

Hoezen met bedrukking

Met dit telefoon en tablet artikel kan de ontvanger ervoor zorgen om zijn of haar apparaat te beschermen tegen vallen, krassen, etc. Hoezen zijn er in verschillende uitvoeringen, zowel voor telefoons als voor tablets. Het bedrukken hiervan gebeurt ook veelal met een zeef- en transferdruk. Wanneer het materiaal dit toelaat, kan dit telefoon en tablet artikel ook geborduurd worden.

Bedrukte boxjes

Met bedrukte boxjes kan muziek hardop worden afgespeeld. Dit telefoon en tablet artikel is zeer geschikt voor verschillende doelgroepen, aangezien niet alleen muziek maar ook ander geluid kan worden afgespeeld, zoals filmpjes, etc. Het bedrukken van de boxjes verschilt per uitvoering en zal daarom voor u bekeken worden.

Opladers bedrukken

Bij de telefoon en tablet artikelen mogen de opladers natuurlijk niet ontbreken. Zonder oplader kan er immers niet met de telefoon of tablet worden gewerkt. Het bedrukken hiervan gebeurt tevens veelal met een zeefdruk of een transferdruk.

Suprème Relatiegeschenken

Het bestellen van bedrukte telefoon en tablet artikelen kan gemakkelijk bij Suprème. Wanneer u vragen heeft of toch nog wat extra informatie wil, neem gerust contact met ons op via: 074 - 24 24 757 of [email protected].

U kunt ook een berichtje sturen in de chat, deze is van 08:30 uur tot 17:00 uur online.

Bekijk de artikelen!

Bekijk de artikelen: telefoonboxjes, opladers en powerbanks!

Telefoon & tablet accessoires bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.