PERSOONLIJK ADVIES

Contigo flessen bedrukken

Contigo flessen met een bedrukking zijn zeer belangrijk in ons assortiment. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u verscheidene (water)flessen voor promotionele acties en ander gebruik. Met een bedrukte Contigo fles heeft u een kwalitatieve fles binnen handbereik waarmee u veel mensen blij kunt maken. Contigo flessen met een logo of andere bedrukking zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het assortiment van Contigo bevat flessen voor verschillende doeleinden en met verschillende functionaliteiten en uiteraard ook kleuren. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Het assortiment van bedrukte Contigo flessen

De Contigo flessen met bedrukken bevatten bijvoorbeeld:

  • Autoseal
  • Autospout
  • Snapseal

Contigo flessen met een Autoseal sluiting zijn zeer eenvoudig in gebruik en nog veel belangrijker, ze zijn mors- en lekvrij! Dit betekent dus dat de Contigo flessen met Autoseal sluiting gerust kunnen worden meegenomen in een tas of in de auto kunnen worden gelegd, zonder dat men bang hoeft te zijn dat de Contigo fles gaat lekken. De Contigo flessen met een Autoseal sluiting kunnen zeer eenvoudig worden bediend, door middel van het indrukken van de knop aan de achterkant van de fles is het mogelijk om te drinken en zodra deze knop wordt losgelaten sluit de Contigo fles, waardoor deze niet lekt en morst.

Contigo flessen met bedrukking en een Autospout sluiting zijn anders dan de Autoseal sluiting. Bij de Autospout sluiting dient men ook op een knop te bedrukken, waarna er een tuit tevoorschijn komt waaruit kan worden gedronken. Vervolgens kan deze ook weer eenvoudig dicht worden geklikt. Om te voorkomen dat de fles ongewild opengaat, kan de knop worden gelocked met een speciale lock schuifknop. Op deze manier kan deze Contigo fles ook met een gerust hart overal mee naar toe worden genomen en kan er wederom met één hand worden gedronken.

De Contigo flessen met een Snapseal sluiting komen voornamelijk voor bij de thermo modellen. Door het naar boven drukken van een knop kan de Contigo fles worden geopend en kan men drinken. Vervolgens kan deze ook weer eenvoudig worden gesloten door de knop naar beneden te drukken. Alle Contigo flessen met een Snapseal sluiting zijn daarnaast voorzien van een speciale grip, waardoor men uitstekend met één hand kan drinken. Ook deze flessen zijn lek- en morsvrij.

De bedrukte Contigo flessen zijn allemaal BPA-vrij en de meeste modellen kunnen ook gewoon in de vaatwasser.

Het bedrukken van Contigo flessen

Het bedrukken van Contigo flessen is mogelijk met logo’s, bedrijfsnamen en nog veel meer. Er kan worden gewerkt met een kleurenbedrukking door middel van een zeefdruk, maar er kan ook worden gewerkt met een zeefdruk.

Het bestellen van (bedrukte) Contigo flessen is al mogelijk vanaf 10 stuks!

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Neem gerust contact op met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken via:

Kijk ook bij onze andere merken!

Kijk ook eens bij onze andere merken, zoals: Balmain, Prodir en Maglite.

Contigo flessen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.