PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken bedrukken

In onze webshop vindt u meer dan tienduizend artikelen in onze webshop. Deze relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking. De artikelen zijn ingedeeld in de categorieën: promotieartikelenpennen & potlodentextiel & tassenkeramiek & glasdrink- & papierwarenduurzaam & eco en diversen. Elke categorie heeft meerdere subcategorieën waarmee u uw keuze kunt verkleinen. Heeft u een categorie geopend? Dan kunt u links op de pagina met filters uw wensen aangeven, waardoor u de keuze nog verder verkleint.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 130
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 130

Relatiegeschenken bedrukken | assortiment

Wilt u relatiegeschenken bedrukken? Dan kunt u in deze webshop ongetwijfeld het perfecte relatiegeschenk vinden. We hebben meer dan tienduizend artikelen voor u geselecteerd en in categorieën ingedeeld. Zo vindt u snel het artikel waar u naar op zoek bent. Of wilt u juist even rondkijken, wat er allemaal aan relatiegeschenken te vinden is? De navigatie op onze site is eenvoudig en leidt u langs de diverse categorieën.

Relatiegeschenken bedrukken | bestellen

Heeft u een relatiegeschenk gevonden dat u wilt laten bedrukken? Dan kunt u het product bestellen in onze webshop. U geeft aan welke kleur van het product u wilt, welke bedrukking er op mag komen en hoeveel stuks u bestelt. U kunt de producten onbedrukt bestellen, maar een bedrukking maakt het relatiegeschenk veel persoonlijker. En bovendien maakt u hiermee continu reclame voor uw bedrijf, vereniging, school etc. Tijdens het bestellen kunt u een tekst typen en/of een logo of afbeelding uploaden. In onze ontwerpstudio maken wij een digitale proefdruk voor u, die wij naar u e-mailen. Wilt u hier nog iets op aanpassen? Dat is vaak mogelijk. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan wij het artikel bedrukken. Wilt u liever eerst weten hoe het artikel er met uw bedrukking uit komt te zien? Vraag dan een gratis digitaal voorstel aan, hiermee kunt u vrijblijvend het resultaat op uw beeldscherm bekijken.

Relatiegeschenken bedrukken | contact

Heeft u vragen over de artikelen of over het bedrukken ervan? Neem dan gerust contact met ons op via de chat op onze website of via deze contactgegevens:

Relatiegeschenken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.