PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor op een beurs, evenement of een leuk geschenk voor uw personeel? Een bedrukte paraplu kan dan een ideaal relatiegeschenk zijn. Met een paraplu komen u en uw relaties droog op de bestemming aan. Wanneer u de paraplu laat bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo zullen uw relaties of personeel reclame voor het bedrijf kunnen maken. Wanneer zij de paraplu in gebruik hebben is uw bedrijfnaam of logo goed zichtbaar. Hierdoor is een bedrukte paraplu ook een geschikt promotiemateriaal. Kijk snel naar de verschillende mogelijkheden en laat paraplu's bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken!

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Paraplu’s bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Eén van de meest voorkomende relatiegeschenken is de bedrukte paraplu. Het is een relatiegeschenk wat een goede werking heeft. Aangezien mensen graag droog willen blijven tijdens de regen is een paraplu een gewenst product. Wanneer u de paraplu laat bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo, kunt u (on)bewust mensen bereiken doordat anderen met deze paraplu rondlopen. Met een bedrukte paraplu kunnen uw personeelsleden, maar ook andere relaties dus reclame gaan maken. Hierdoor is een bedrukte paraplu een ideaal relatiegeschenk, maar ook een uitstekend promotieartikel. Laat uw paraplu’s bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken en deel ze uit aan uw relaties!

Verschillende soorten bedrukte paraplu’s

Er zijn veel verschillende soorten paraplu’s. Er is bijvoorbeeld de opvouwbare paraplu, de stormparaplu, een golfparaplu en de “normale” paraplu. Deze keuze heeft u ook bij Suprème Relatiegeschenken. U kunt deze paraplu’s laten bedrukken met de gewenste opdruk en uitdelen aan uw relaties. De verschillende paraplu’s zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren zoals; blauw, zwart, rood, wit, etc. Om de prijzen van onze paraplu’s zo laag mogelijk te houden werken wij wel met een minimale bestel aantal. Voor de paraplu’s geldt er een minimaal aantal van 50. Kiest u voor een grotere bestelling, dan krijgt u korting. Hoe groter de bestelling is, hoe lager de prijs per bedrukte paraplu is. Door de paraplu te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, maakt het tot een ideaal relatiegeschenk. U kunt deze bedrukte paraplu bijvoorbeeld weggeven op beurzen, aan uw personeel of op evenementen. De persoon die de bedrukte paraplu ontvangt en gaat gebruiken zal dan (on)bewust reclame voor uw bedrijf maken. Daardoor haalt u er zelf nog meer voordeel uit. Met een bedrukte paraplu maakt u uw relaties niet alleen tevreden, maar maken zij ook nog eens reclame voor uw bedrijf met zakelijke bedrukte paraplu’s!

Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u dus ruime keuze in de verschillende paraplu’s. Daarnaast is het ook eenvoudig om in grotere hoeveelheden paraplu’s te bestellen en te bedrukken. Bij de bestelling kunt u uw opdruk doorgeven en krijgt u van ons een gratis proefdruk. Door de proefdruk kunt u zien hoe de paraplu eruit komt te zien. Mocht er nog wat moeten veranderen, dan kunnen we dat nog doorvoeren. Wij beginnen pas met het bedrukken van de paraplu’s na goedkeuring van de proefdruk. U zult uw bedrukte paraplu’s dan zo snel mogelijk ontvangen.

Breed assortiment bij Suprème Relatiegeschenken

De bedrukte paraplu’s zijn maar een klein deel van het grote assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Bij het bedrukken van paraplu’s heeft u al een ruime keuze, maar het assortiment is nog vele malen breder. Zo hebben wij nog verschillende promotieartikelen, seizoenartikelen, textiel & tassen en nog veel meer. Kijkt u gerust eens rond op onze website en ontdek nog veel andere mogelijkheden voor uw bedrijf. De meeste relatiegeschenken zijn te bedrukken in meerdere kleuren. Laat uw relatiegeschenk bijvoorbeeld bedrukken met uw eigen huisstijl kleuren voor nog meer herkenning. Wanneer u er niet helemaal uitkomt of vragen hebt, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij proberen u zo snel en goed mogelijk te helpen.

Paraplu bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.