PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte drink- & papierwaren

In de webshop van Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment drink- & papierwaren om te bedrukken. Elke dag ontvangen we bestellingen uit deze categorie, met de meest uiteenlopende wensen voor bedrukkingen: logo’s, afbeeldingen, bedrijfsnamen of een grappige of inspirerende tekst - het kan allemaal.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 12
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 12

Drink- & papierwaren bedrukken | assortiment

We hebben honderden artikelen in de categorieën drink- & papierwaren. Bent u op zoek naar een bidon, thermosbeker, notitieboekje, papieren tas of waterflesje? U vindt ze allemaal in onze webshop. Ook komt u er duurzame artikelen tegen, zoals eco tassen, bamboe artikelen en zaadzakjes. Wilt u drink- & papierwaren bedrukken en weet u al wat voor soort relatiegeschenk u wilt bestellen? Dan vindt u deze ongetwijfeld in onze webshop. Weet u het nog niet of kunt u het toch niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Of kijk even rond, u komt verrassende relatiegeschenken tegen.

Drink- & papierwaren bedrukken | bedrukkingsmogelijkheden

Drink- & papierwaren bedrukken kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld met een tampondruk, waarbij de bedrukking op het artikel wordt gestempeld. Ook bij een zeefdruk of transferdruk komt de bedrukking op het artikel te liggen. Welke bedrukkingswijze het beste is voor het relatiegeschenk dat u wilt bestellen, hangt onder andere af van de soort bedrukking, het aantal kleuren en de grootte.

Drink- & papierwaren bedrukken | bestelproces

Tijdens het bestellen van een artikel kunt u een bedrukking uploaden of typen. Wij maken vervolgens een digitale drukproef voor u, die wij naar u mailen. U kunt dan alvast zien hoe het artikel er met de bedrukking uit komt te zien, en u heeft nog alle vrijheid om de bedrukking naar wens aan te passen. Pas na uw akkoord gaan wij de artikelen bedrukken. Wilt u drink- & papierwaren bedrukken, maar eerst zien hoe het artikel er met uw bedrukking uit komt te zien, voordat u de bestelling plaatst? Vraag dan een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel aan.

Contact opnemen over drink- & papierwaren bedrukken

Wellicht heeft u vragen over drink- & papierwaren bedrukken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag!

Bedrukte drink- & papierwaren

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.