PERSOONLIJK ADVIES

Eco potloden bedrukken

Eco potloden bedrukken is dé oplossing als u graag potloden wilt bedrukken, maar daarbij wel een milieubewuste keuze wilt maken. Hieronder ziet u ons assortiment eco potloden, bijvoorbeeld van gerecycled papier of biologisch afbreekbaar hout.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Assortiment | Eco potloden bedrukken

In onze webshop vindt u een gevarieerd aanbod eco potloden. We hebben bijvoorbeeld potloden met en zonder gum - en met geslepen punt of juist ongeslepen. De potloden zijn gemaakt van milieubewuste materialen, zoals:

  • gerecycled papier
  • gerecycled karton
  • biologisch afbreekbaar hout


We hebben zelfs potloden met in de dop bovenop het potlood een aantal zaadjes, waarmee u uw eigen Lariks boom kunt planten.

De bedrukking | Eco potloden bedrukken

Welke bedrukking kan er op de eco potloden? Potloden hebben een vrij laag bedrukkingsoppervlak, waardoor deze vooral geschikt zijn om teksten op te plaatsen. Een logo is soms mogelijk, maar dan moet deze wel erg laag en eenvoudig zijn. Als het logo niet heel eenvoudig is, kunnen de kleine ruimtes tussen lijnen namelijk dichtlopen tijdens het bedrukken. U kunt kiezen voor een bedrukking in maximaal vier pms-kleuren.

Digitale drukproef | Eco potloden bedrukken

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, maken wij in onze studio een digitale drukproef voor u. U ontvangt een pdf-bestand met daarop het door u gekozen potlood met de bedrukking. Zo ziet u alvast hoe het resultaat uiteindelijk wordt. Bent u niet helemaal tevreden? Geef het gerust aan, wij passen het graag voor u aan.

Contact | Eco potloden bedrukken

Wilt u contact opnemen over eco potloden bedrukken? Of heeft u vragen over de eco potloden? Onze medewerkers helpen u graag. Neem dan contact met ons op via de chat op onze website of via:

Liever iets anders dan eco potloden?

Kijk dan eens bij onze eco pennen, bamboe producten of houten artikelen.

Eco potloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.