PERSOONLIJK ADVIES

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzame relatiegeschenken worden steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Dit komt onder andere door het maatschappelijk verantwoord ondernemen wat steeds meer in opkomst is. Dan zijn duurzame relatiegeschenken wel heel erg toepasselijk om weg te geven. Een duurzaam relatiegeschenk kan u veel voordelen opleveren. Hierbij kunt u onder andere denken aan de goede naam die u hiermee opbouwt, maar ook aan het bereik dat u vergroot. Men zal trots zijn op dit geschenk en het daardoor laten zien aan familie, vrienden, etc.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Duurzame relatiegeschenken – wat kunt u ermee doen? 

Duurzame relatiegeschenken bedrukt met logo kunt u via verschillende wegen weggeven. Allereerst is het belangrijk dat u een geschenk vindt dat bij u past. Deze productcategorie is zeer breed en dat maakt het juist aantrekkelijk. Voorbeelden van duurzame relatiegeschenken die u bij ons kunt bestellen zijn: 

  • geschenken met solar
  • geschenken gemaakt van gerecycled materiaal 

Een duurzaam relatiegeschenk is erg leuk om weg te geven tijdens een ‘’groene’’ beurs, of bij een speciale duurzame bijeenkomst. Natuurlijk kunnen deze geschenken ook worden weggegeven buiten bovenstaande bijeenkomsten om. Werk aan uw imago en speel in op de groeiende groene overtuigingen van vele mensen en bedrijven! 

Duurzame relatiegeschenken bedrukken 

Duurzame relatiegeschenken omvatten ,zoals we al eerder hebben gezegd, veel verschillende producten waardoor er logischerwijs ook veel verschillende soorten technieken gebruikt om deze te bedrukken. Het bedrukken van relatiegeschenken doen wij bij kundige drukkerijen en deze leveren met elke techniek kwaliteit. Afhankelijk van het materiaal en uw budget adviseren wij u de meest passende techniek. 

Duurzame geschenken worden frequent bedrukt door een zeefdruk of een transferdruk. Beide zijn zeer geschikt omdat ze allebei een duidelijke  bedrukking achterlaten. 

Een derde en speciale optie is het graveren van metalen relatiegeschenken. Dit gebeurt door middel van een laserstraal waarbij een zeer hoge temperatuur komt kijken, andere materialen zouden hierdoor vorm en/of kleur kunnen verliezen. 

Contact opnemen

Suprème Relatiegeschenken heeft veel kennis op het gebied van eigenlijk alle relatiegeschenken. U kunt op onze website alle promotieartikelen en de daarbij behorende informatie vinden. Natuurlijk beantwoorden wij graag alle vragen die u heeft en u kunt ons dan ook gemakkelijk bereiken via:

Gerelateerde relatiegeschenken 

In ons assortiment vindt u ook andere duurzame geschenken zoals tassen, pennen en notitieboekjes.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.