PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte bamboe bekers

Bamboe bekers met bedrukking zijn nog onontdekte geschenken die u nog niet op iedere bijeenkomst of beurs tegen zult komen. Met een bamboe beker zet u niet alleen uw bedrijf op de kaart bij degene die de bamboe beker ontvangt, maar ook bij zijn/haar collega’s, vrienden, kennissen, etc. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bamboe bekers met bedrukking zijn nog onontdekte geschenken die u nog niet op iedere bijeenkomst of beurs tegen zult komen. Met een bamboe beker zet u niet alleen uw bedrijf op de kaart bij degene die de bamboe beker ontvangt, maar ook bij zijn/haar collega’s, vrienden, kennissen, etc. Wanneer men uw bedrukte bamboe beker eenmaal in gebruik neemt zal niet alleen het gemak de gebruiker overtuigen, maar ook de duurzaamheid van het geschenk. De bekers zijn namelijk gemaakt van bamboe, een materiaal dat met weinig voorzieningen groeit en vervolgens in allerlei producten kan worden verwerkt. Nog veel belangrijker is dat het vervolgens ook weer kan worden gerecycled en dus weer kan worden gebruikt voor nieuwe producten waarin bamboe wordt verwerkt. 

Bedrukte bamboe bekers in meerdere kleuren!

Bij bedrukte bamboe bekers hoeft u zeker niet te denken aan een saaie kleur. De bamboe bekers kunnen namelijk perfect aansluiten op de kleuren die u gebruikt in de communicatie van uw bedrijf, zoals uw logo. De bamboe bekers met bedrukking zijn in de webshop van Suprème Relatiegeschenken onder andere in de volgende kleuren: 

  • oranje;
  • blauw;
  • grijs;
  • groen. 

Het bedrukken van bamboe bekers

Bamboe bekers kunnen zeker van een bedrukking worden voorzien en wel uw eigen ontworpen bedrukking. U kunt de bedrukking bij sommige modellen in één kleur ontwerpen en bij andere modellen in meerdere kleuren. Gebruik uw fantasie en combineer een logo met een bedrijfsnaam of juist met een pakkende slogan. Lukt het u niet om iets te ontwerpen waar u volledig achterstaat? Dan kunt u ook altijd terecht bij de studio van Suprème Relatiegeschenken. Zij luisteren graag naar uw wensen en stellen dan een ontwerp voor u op. Dit kunnen zij dan voor u direct aanbrengen in een digitaal voorstel. Heeft u al wel een ontwerp, dan kunnen zij dit uiteraard ook aanbrengen in een digitaal voorstel. 

Contact

Neem contact op met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken en stel al uw vragen over bamboe bekers: 

Op zoek naar nog meer duurzame geschenken?

Zoek niet verder en kijk direct bij onze bamboe pennen, caps en/of drinkflessen

Bedrukte bamboe bekers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.