PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte eco pennen

Eco pennen bedrukt met een eigen logo of bedrijfsnaam stralen de boodschap uit waar veel bedrijven in deze tijd naar op zoek zijn. Men vindt het steeds belangrijker om zich bezig te houden met het milieu en veelal worden de relatiegeschenken hier ook op aangepast. Het bedrukken van eco pennen is dan ook een perfecte keuze! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte eco pennen van Suprème Relatiegeschenken

In de webshop van Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid aanbod eco pennen om te laten bedrukken. De eco pennen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Het is hierbij altijd een zekerheid dat de materialen die worden gebruikt ecologisch zijn:

 • bamboe pennen
 • houten pennen
 • kurken pennen
 • papieren pennen
 • tarwestro pennen
 • pennen van gerecycled papier

Bedrukte eco pennen van Suprème Relatiegeschenken zijn in allerlei soorten te verkrijgen. Denk hierbij aan wisselende kleuren, modellen en materialen. Ook een eco pen met bedrukking kan dus geheel aan uw wensen worden aangepast. U kunt alleen al kiezen uit de volgende kleuren: 

 • zwart
 • rood
 • blauw
 • groen
 • geel
 • oranje

Heeft u een bepaalde kleur waarin u de eco pennen graag met bedrukking wilt bestellen? Maak dan direct gebruik van het filter aan de linkerzijde van de webshop. U kunt hier de kleur selecteren waarin u de bedrukte eco pennen wilt bestellen en vervolgens krijgt u alleen nog maar eco pennen te zien die voldoen aan uw zoekcriteria. Het is daarnaast ook nog mogelijk om andere filters te gebruiken. 

Het bedrukken van eco pennen

Het bedrukken van eco pennen kan met een transferdruk en/of zeefdruk. Beide bedrukkingstechnieken bieden de mogelijkheid om een logo en/of bedrijfsnaam aan te brengen in meerdere kleuren. Voordat wij hiertoe overgaan, ontvangt u altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Hierop laten wij één of meer eco pennen zien (wanneer u twijfelt) met daarbij digitaal uw eigen logo of bedrijfsnaam aangebracht op de eco pennen. Mocht u vervolgens graag nog aanpassingen willen zien, dan is dat ook geen enkel probleem. Onze grafisch medewerkers gaan graag voor u aan de slag, zodat het optimale resultaat wordt bereikt! U kunt hen dan ook altijd vragen om een gratis digitale proefdruk op te stellen en uiteraard kunt u met andere vragen ook terecht bij al onze andere medewerkers.

Contact met ons

U bereikt ons via: 

Toch op zoek naar iets geheel anders?

Ook dan bent u bij Suprème aan het juiste adres! Bekijk naast onze eco pennen ook onze paraplu’s, potloden of non woven tassen.

Bedrukte eco pennen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.