Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (3)
 3. Papier (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (4)
 3. 3 kleuren (4)
 4. 4 kleuren (4)
 5. Fullcolor (1)

Eco pennen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

 

Eco pennen zijn al jaren een erg populair relatiegeschenk. Dit komt omdat ze gemaakt zijn van gerecycled kunststof en karton. Wanneer u kiest voor eco pennen in plaats van normale pennen straalt u als bedrijf uit dat u om het milieu geeft, hierdoor krijgt u een extra goed imago. Het is niet alleen leuk om een eco pen weg te geven, maar het is voor uw relaties ook erg fijn om te krijgen, omdat pennen altijd goed van pas komen. De eco pennen hebben we in verschillende kleuren. Hierdoor is er voor elk bedrijf wel een geschikte kleur te vinden. Wanneer uw kleur er niet tussen staat kan u er ook voor kiezen om ze te laten overspuiten in uw eigen PMS kleur, hierdoor past de eco pen helemaal in uw eigen huisstijl.

Eco pennen worden het vaakst gebruikt om reclame te maken. Dit kan dan ook erg goed, aangezien pennen van hand tot hand gaan, dit houdt in dat niet alleen uw relaties de pennen zullen zien, maar ook veel andere mensen. Wanneer uw logo duidelijk op de pen staat, zal u onbewust erg veel reclame maken.

Eco pennen bedrukken

Eco pennen worden bedrukt doormiddel van een tampondruk techniek. Deze druktechniek is speciaal gericht op de wat kleinere bedrukkingen en zorgt er dan ook voor dat de kleinere bedrukkingen scherp en duidelijk zijn. U kan verschillende dingen op uw eco pen laten bedrukken, zoals:

 • Uw logo;
 • Uw bedrijfsnaam;
 • Uw contactgegevens;
 • Etc.

Eco pennen bestellen

Eco pennen kunt u gemakkelijk bestellen via onze website. Hier staan alle kleuren op! Wanneer u de juiste kleur gevonden heeft, kan u het aantal invoeren en het aantal kleuren bedrukking, daarna zal de website zelf voor u de prijs berekenen waardoor u niet hoeft te wachten op een offerte. Zodra wij uw order binnen krijgen zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen om de verdere procedure te bespreken. Indien gewenst sturen wij u altijd een digitale proefdruk toe.

Heeft u verder nog vragen of wilt u graag advies? Onze medewerkers staan elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 voor u klaar.

 • Telefoonnummer:         074-2424757
 • E-mailadres:                  [email protected]

Meer Eco producten bedrukt bestellen?

Voor meer Eco producten kunt u kijken bij onze notitieboekjes, tassen en solar!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757