PERSOONLIJK ADVIES

Eco pennen bedrukken

Tegenwoordig zijn het milieu en het klimaat erg onder de aandacht bij veel mensen. Steeds meer mensen gaan er op letten en dit geldt ook voor bedrijven die steeds vaker voor milieuvriendelijke opties kiezen. Daarom zijn er bij Suprème Relatiegeschenken eco pennen te verkrijgen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod pennen die gemaakt zijn van materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Hierdoor maakt u de ontvanger van het promotieartikel natuurlijk blij, maar ook de natuur en het milieu.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Eco pennen met bedrukking kopen | Suprème Relatiegeschenken

Als bedrijf is het belangrijk om mee te gaan met de tijd. Dit geldt ook voor relatiegeschenken en promotieartikelen. Pennen blijven nog altijd populaire promotieartikelen, maar hier zijn ook veranderingen in getroffen om zo met de tijd mee te gaan. 

Goedkope bedrukte Eco pennen

Het is erg belangrijk dat een pen opvalt, mensen hebben namelijk wel meer pennen in hun bezit en die van u moet er dan wel echt tussen uit springen. Door de eco pennen te laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of tekst, zorgt u ervoor dat de pennen opvallen. Veel eco pennen uit het assortiment van Suprème Relatiegeschenken zijn ook nog eens full colour te bedrukken, waardoor ze nog meer op zullen vallen. Op deze manier komt de bedrijfsnaam ook dagelijks in beeld bij veel verschillende mensen en hierdoor kunt u eenvoudig de naamsbekendheid vergroten.

Als u kiest voor eco pennen, dan is de kans groot dat nog meer mensen voor uw bedrijf kiezen. Als bedrijf doet u namelijk iets goeds voor het milieu en dat valt bij veel mensen natuurlijk goed. Het bedrijfsimago wordt hiermee ook verbeterd en zo kunt u met deze duurzame promotieartikelen veel nieuwe klanten binnenhalen.

Duurzame promotieartikelen eenvoudig online bestellen

Door het uitgebreide aanbod eco pennen van Suprème Relatiegeschenken zit er voor ieder bedrijf een perfect promotieartikel tussen. Pennen doen het altijd goed en deze trend zal ook nog jarenlang meegaan. Kunt u nog niet zo goed kiezen uit ons assortiment duurzame pennen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op het gebied van de beste promotieartikelen en relatiegeschenken. Naast eco pennen kunt u bij ons ook terecht voor vele andere pennen en balpennen. Daarnaast hebben we ook een compleet eco assortiment met onder andere bamboe producten, duurzame tassen en diverse houten artikelen. Voor duurzame geschenken zit u bij Suprème Relatiegeschenken dus aan het juiste adres. Bestel nu eco geschenken online en laat deze bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of eigen tekst.           

Eco pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.