PERSOONLIJK ADVIES

Eco tassen bedrukken

Eco tassen met een bedrukking zijn enorm populair! Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ze voor iedere gelegenheid bestellen. In het assortiment van Suprème Relatiegeschenken vindt u al ontzettend veel soorten tassen, maar sinds kort hebben wij daar ook onze eco tassen aan toegevoegd. Deze eco tassen kunnen allemaal van een bedrukking worden voorzien en deze bedrukking kunt u zelf kiezen, dan wel ontwerpen. Combineer bijvoorbeeld uw logo eens met uw bedrijfsnaam of bedenk een leuke slogan die past in het duurzame thema. Twijfelt u nog over de bedrukking op de eco tassen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Suprème Relatiegeschenken heeft namelijk een eigen grafische afdeling en zij gaan graag voor u aan de slag! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Het vergeven van bedrukte eco tassen

Het vergeven van uw eigen bedrukte eco tassen is ontzettend eenvoudig. Wanneer u bijvoorbeeld op een beurs staat, zult u zien dat het bijna vanzelf gaat. Men is op het moment erg milieu georiënteerd en een eco tas met een bedrukking is dan zeker een uitkomst. Men zal de eco tas met bedrukking graag willen bemachtigen en een praatje is dan eenvoudig gemaakt. Daarnaast zijn er uiteraard nog tig mogelijkheden om uw bedrukte eco tassen te vergeven. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • een verloting op social media;
  • het vullen van de eco tassen met uw eigen flyers, folders en ander promotiemateriaal;
  • het verstoppen van de bedrukte eco tassen en men hier een foto van laten nemen. 

Het bedrukken van eco tassen

Het bedrukken van eco tassen gebeurt met ontzettend veel aandacht bij Suprème Relatiegeschenken. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat uw logo en/of bedrijfsnaam goed wordt aangebracht, de bedrukte eco tassen worden immers een visitekaartje van uw bedrijf. Wij werken met gratis digitale proefdrukken en onze grafische afdeling denkt graag met u mee! 

De contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

U bereikt Suprème elke dag gemakkelijk van 08:30 uur tot 17:00 uur. 

Kijk ook eens bij onze andere duurzame geschenken!

Suprème Relatiegeschenken heeft nog veel meer duurzame relatiegeschenken om te bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Neem eens een kijkje bij onze eco pennen, zaadzakjes en memoblokken!

Eco tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.