Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (3)
  2. 10 tot 15 werkdagen (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)

Eco tassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

 

Eco tassen zijn duurzaam en milieuvriendelijk, hierdoor wordt het een gewild relatiegeschenk voor de meeste bedrijven. Dit komt omdat ze hierdoor een goede uitstraling geven naar de klanten en relaties toe. De eco tassen komen we vooral tegen op beurzen, hier worden dan vaak catalogussen en andere kleine relatiegeschenkjes in weggegeven. De tassen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het vaakst worden ze gebruikt als promotiegeschenk, dit komt omdat u uw logo erop kan bedrukken. De tassen zullen niet alleen gezien worden door uw eigen relaties en klanten, maar ook door de mensen om diegene heen waardoor u onbewust extra veel reclame maakt.

Eco tassen bedrukken

Eco tassen bedrukken we op verschillende manieren. U kan er zelfs voor kiezen om de tassen full colour te laten bedrukken, hierdoor komt uw logo extra mooi uit. Wilt u het simpel houden? Dan kan u er natuurlijk ook voor kiezen om uw logo in één kleur te bedrukken, dit is overigens ook de goedkoopste optie. Wij zorgen er altijd voor dat de bedrukking:

  • Duidelijk is;
  • Lang blijft zitten;
  • Opvalt.

Voordat u de eco tassen besteld, sturen wij u altijd een digitale proefdruk toe, zo kan u zien hoe de tassen eruit komen te zien en voorkomen we misverstanden. Hoe meer eco tassen u besteld, hoe goedkoper de eco tassen worden.

Eco tassen bestellen

Eco tassen kunt u simpel en snel bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. We hebben verschillende soorten, kleuren en maten op onze website staan waardoor we voor elk bedrijf en elk budget wel een geschikte tas hebben. Wanneer u de juiste eco tas gevonden heeft op onze website, hoeft u alleen het aantal in te voeren en het aantal kleuren bedrukking. De website berekent zelf de prijs voor u, zodat u niet hoeft te wachten op een offerte. Nadat u de bestelling geplaatst heeft zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de verdere procedure uit te leggen. De eco tassen kunnen wij snel bestellen.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Onze medewerkers staan op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur voor u klaar! Bel of mail gerust!

Telefoonnummer:          074-2424757

E-mailadres:                    [email protected]

Bestel meer bedrukte Eco producten!

Kijk bij onze notitieboekjes, pennen en solar!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757