PERSOONLIJK ADVIES

Houten linialen bedrukken

Houten linialen zijn ideaal om aan uw relatie te geven als moderne en duurzame relatiegeschenken. Linialen worden veel gebruikt en zijn erg handig om bij de hand te hebben. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u uw houten liniaal laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Door uw relatiegeschenk te bedrukken, geeft u er een persoonlijke touch aan en ziet de ontvanger steeds opnieuw uw bedrijfsnaam of logo. Bestel nu gemakkelijk uw bedrukte houten linialen in onze webshop!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Houten linialen bestellen op Supremerelatiegeschenken.nl

Linialen zijn altijd erg handig om bij u te hebben en worden nog steeds door veel mensen gebruikt. Om rechte lijnen te tekenen of dingen te meten komt een liniaal zeer goed van pas. Naast de functionele functie van de liniaal, is het ook veel in zicht op het kantoor. De houten linialen kunt u daarom goed weggeven op beurzen en open dagen. Ook kunt u ze laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo zodat ze binnen uwe bedrijf gebruikt kunnen worden. Doordat deze linialen zijn gemaakt van hout, kunt u er erg lang mee doen. Daarnaast zijn ze duurzaam. Door een duurzaam relatiegeschenk weg te geven, straalt uw bedrijf uit dat u geeft om duurzaamheid en het milieu. Hiermee maakt u een overtuigend statement naar uw relaties en zorgt u voor een goede reputatie van het bedrijf. Door bedrukte linialen weg te geven, profiteert u van een groot bereik. Bij ons bestelt en bedrukt u gemakkelijk uw houten linialen!

Linialen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo

De ouderwetse linialen en geodriehoeken zijn nog steeds erg populair in het onderwijs. Als u zich richt op kinderen, adviseren wij een korte lengte liniaal te nemen. Binnen het bedrijfsleven is een wat langere liniaal juist geschikt. Linialen zijn daarom ook erg geschikt om uit te delen op scholen en bij technische bureaus. Door eco-relatiegeschenken weg te geven, laat u zien dat uw bedrijf om het milieu geeft. Door houten linialen te bedrukken, personaliseert u uw relatiegeschenk. Hierdoor kunt u uw bedrijf goed promoten, omdat bedrukte linialen veel worden gebruikt. Bij ons kunt u standaard houten linialen of liniaalpennen bestellen. Ook kunt u uw bedrijfsnaam of logo op uw liniaal bedrukken. Hierdoor zal de herinnering aan uw bedrijf langer blijven. De bedrukte linialen bestelt u vanaf 25 of 250 stuks en zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Bent u op zoek naar een ander houten duurzaam geschenk? Bij ons kunt u ook houten balpennen, huisartikelen en potloten bestellen.

Kies, ontwerp en bestel!

Wilt u een houten liniaal bedrukken voor binnen uw bedrijf of bent u van plan om houten linialen weg te geven tijdens een beurs of open dag? Bij ons kunt u voor elke gelegenheid gemakkelijk bedrukte linialen bestellen. Op onze website kunt u eenvoudig een houten liniaal of liniaalpen uitzoeken en deze zelf ontwerpen. Vervolgens doen wij de rest en ontvangt u de bedrukte linialen snel in huis. In overleg kunnen uw relatiegeschenken bijna altijd sneller geleverd worden, zodat u op tijd uw geschenken ontvangt. Wilt u graag extra advies of heeft u vragen over het bedrukken van houten linialen? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 via chat, e-mail of telefoon: 

Houten linialen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.