PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte solar bureauklokken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bureauklokken met bedrukking die werken op solar. Wellicht bent u deze nog niet vaak tegengekomen, omdat het bedrukken van solar bureauklokken nog niet in grote mate gebeurt. Toch is een solar bureauklok met bedrukking eigenlijk onmisbaar. U weet namelijk altijd hoe laat het is. Als u de telefoon beantwoordt, hoeft u niet eerst op zoek te gaan naar een klok om te achterhalen of u de telefoon kunt opnemen met ‘goedemorgen’ of ‘goedemiddag’. U kunt naar uw solar bureauklok kijken en weet direct hoe laat het is. 

Bedrukte solar bureauklokken weggeven

Solar bureauklokken met uw eigen bedrukking zijn daarnaast ook nog eens erg leuk om te vergeven aan uw vaste relaties. Men zal de solar bureauklok snel op zijn/haar bureau plaatsen en eenmaal in gebruik is de solar bureauklok ook niet meer weg te denken. Solar zorgt ervoor dat de bureauklok werkt door middel van de zon. Het is dus een zeer energiezuinig en daarmee duurzaam relatiegeschenk om te vergeven. Suprème Relatiegeschenken helpt u graag bij het samenstellen van uw unieke solar bureauklok. Er zijn veel mogelijkheden, waaronder het bedrukken van de solar bureauklokken. Door onze eigen inpandige ontwerpstudio is een origineel desing voor uw bedrijf zo gemaakt! 

Het bedrukken van de solar bureauklokken

Het bedrukken van de solar bureauklokken neemt Suprème Relatiegeschenken geheel uit handen. Allereerst vernemen wij graag van u hoe u de solar bureauklokken wilt bedrukken. Weet u dit nog niet zeker, dan overleggen wij graag met u! Vervolgens gaan wij aan de slag met een gratis digitale proefdruk en wanneer u hier akkoord op heeft gegeven worden de solar bureauklokken speciaal voor u bedrukt! Het bedrukken is mogelijk met logo’s, bedrijfsnamen, slogans, etc. 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken is erg eenvoudig. U kunt namelijk iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact opnemen via de chat in de webshop en dan krijgt u direct antwoord van onze medewerkers. Bellen kan ook tijdens kantoortijd en mailen kan natuurlijk altijd: 

Andere geschenken met solar?

Bent u ook (nog) op zoek naar andere geschenken met solar? Kijk eens bij onze solar zaklampen, weerstations en algemene solar producten!

Bedrukte solar bureauklokken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.