PERSOONLIJK ADVIES

Solar zaklampen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Solar zaklampen met bedrukking, duurzame geschenken waarvoor men u zeker dankbaar zal zijn. Geen gedoe meer met batterijen die op zijn, juist op het moment wanneer u de zaklamp nodig heeft met een bedrukte solar zaklamp. Doormiddel van solar kan de zaklamp zich opladen met behulp van de zon. U hoeft zich dus niet druk te maken om het feit dat de batterij weleens op kan zijn. Leg de bedrukte solar zaklamp even in de zon en vervolgens kunt u hier weer gebruik van maken zoals u gewend was!

De solar zaklampen met bedrukking van Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte solar zaklampen heeft Suprème Relatiegeschenken in allerlei verschijningen. Er zijn de luxere varianten welke vaak nog veel meer kunnen dan alleen bijschijnen wanneer het nodig is. Denk hierbij aan multitools. Daarnaast vindt u ook de promotionele solar zaklampen in het assortiment welke kunnen worden bedrukt. Deze kunnen aan een grote groep worden uitgedeeld om de naamsbekendheid te vergroten of de klantenbinding te versterken. De solar zaklampen zijn klein genoeg om bijvoorbeeld te versturen in een mailing en ook gemakkelijk mee te nemen naar bijeenkomsten. 

Het bedrukken of graveren van solar zaklampen

Doordat er veel verschillende solar zaklampen zijn die kunnen worden bedrukt, zijn er ook verschillende bedrukkingstechnieken waarmee deze kunnen worden bedrukt. Bij sommige varianten is het zelfs mogelijk om deze te graveren door middel van de techniek lasergraveren. Daarnaast behoort een kleurenbedrukking uiteraard ook altijd tot de mogelijkheden. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken geven u hier graag meer informatie over. U kunt ons iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereiken via: 

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken ontwerpen graag een digitaal voorstel voor u op vrijblijvende basis met een solar zaklamp naar keuze! 

De andere duurzame relatiegeschenken van Suprème

Suprème Relatiegeschenken heeft nog veel meer duurzame geschenken welke met uw logo of bedrijfsnaam kunnen worden bedrukt. Ook al deze producten bekijkt u eenvoudig via de webshop. Klik snel door naar onze solar bureauklokken, solar weerstations en/of onze lederen schrijfmappen. Vraag gerust advies in onze online chat of gebruik bovenstaande gegevens.

Solar zaklampen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.