PERSOONLIJK ADVIES

Zaadzakjes bedrukken zijn al een geruime tijd enorm populair onder een groot en divers publiek. U geeft namelijk een persoonlijk relatiegeschenk weg van uw bedrijf. Dit persoonlijke gedeelte kan zich al uiten in de soort zaadjes waarvoor u kiest, bijvoorbeeld: 

  • zonnebloemen;
  • vergeet mij nietjes;
  • klavertjes vier;
  • wilde tuin. 

Bedrukte zaadzakjes

Vervolgens kunt u deze zaadzakjes ook nog eens van een eigen bedrukking voorzien. Een originele manier om uw bedrijf weer eens extra onder de aandacht te brengen of een nieuw product / nieuwe huisstijl te introduceren. Suprème Relatiegeschenken denkt altijd graag mee met haar klanten. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde boodschap naar buiten communiceren en denkt u dat zaadzakjes met bedrukking u hier wellicht bij kunnen helpen, maar twijfelt u nog over de manier waarop of heeft u andere vragen. Suprème Relatiegeschenken neemt graag al uw zorgen weg door goed en duidelijk advies te geven en met u mee te denken. Wij betrekken hierin graag de mogelijkheden om eigen bedrukte zaadzakjes weg te geven. 

Het bedrukken van de zaadzakjes

Het bedrukken van zaadzakjes is mogelijk met één kleur tot een full colour bedrukking. De afmeting van de zaadzakjes kunt u in de meeste gevallen zelf kiezen en daaraan kan een mooie bedrukking worden gekoppeld. Kies voor full colour en uw zaadzakjes zullen zeker opvallen. Koppel de bedrukking aan het soort zaadje dat u heeft gekozen en men zal dit zeker waarderen. Het ontwerpen van de bedrukking kunt u zelf doen. Gebruik hierbij inspiratie uit uw eigen bedrijf. U kunt de bedrukking vervolgens bij ons aanleveren in een ai., pdf. of eps. bestand. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen met de bedrukking, dan schiet Suprème Relatiegeschenken u natuurlijk ook graag te hulp. Wij hebben een eigen studio en gaan graag samen met u aan de slag voor de ultieme bedrukking op uw zaadzakjes! 

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen met Suprème kan gewoon iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Buiten onze werktijden kunt u ook altijd een bericht achterlaten in de chat en via de e-mail. 

Op zoek naar andere ‘groene’ relatiegeschenken om te bedrukken?

Bij Suprème vindt u nog veel meer: bamboe artikelen, groeipapier en eco tuinieren!

Bedrukte zaadzakjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.