PERSOONLIJK ADVIES

ECO pennen bedrukken

ECO-pennen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Dit is een milieuvriendelijke manier om uw bedrijf te promoten. De grondstoffen die zijn gebruikt bij het maken van de ECO-pennen zijn milieuvriendelijk. Bij Suprème Relatiegeschenken kunnen de pennen bedrukt worden met uw logo, ontwerp of bedrijfsnaam.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Wat betekent ECO-vriendelijk?

De afkorting ECO staat voor ecologisch. Producten die ECO-vriendelijk zijn vervuilen of belasten het milieu niet. Vanaf de productie tot aan het afbreken van het product levert het product dus geen of weinig schade aan het milieu. Een ander woord voor ecologisch is milieuvriendelijk.

Verschillende materialen

Bij Suprème relatiegeschenken zijn er verschillende grondstoffen gebruikt die een stuk beter zijn voor het milieu, hieronder staan de grondstoffen opgesomd:

  • Bamboe;
  • Hout;
  • Papier;
  • Kurk;
  • Tarwestro.

Een product 100% ECO-vriendelijk maken is niet altijd mogelijk, toch is het mooi om een deel van de pennen milieuvriendelijk te maken. Alle kleine beetjes helpen!

Bedrukken

De ECO pennen bij Suprème Relatiegeschenken kunnen allemaal bedrukt worden met uw logo, ontwerp of bedrijfsnaam. Met de bedrukte ECO-pennen kunt u reclame maken. Door de pennen weg te geven op bijvoorbeeld een beurs, wordt de ontvanger bekend met uw bedrijf. Als u daarbij vertelt dat de pen ECO-vriendelijk geeft dit uw bedrijf ook nog eens een goede uitstraling, dit is erg belangrijk in deze tijd.

Luxe ECO-pennen set

Naast losse ECO-pennen zijn er ook mooie luxe pennen sets met milieuvriendelijke pennen verkrijgbaar bij Suprème Relatiegeschenken. Een luxe pennen set is leuk om weg te geven bij bijvoorbeeld een jubileum.

ECO pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10