PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte laserpointers

Bedrukte laserpointers zijn compacte relatiegeschenken die toch veel worden gebruikt binnen het bedrijfsleven. Met een bedrukte laserpointer wordt een presentatie duidelijker gemaakt, omdat de presentator met het gebruik van de bedrukte laserpointer punten kan aanwijzen op de presentatie. Hierdoor weet iedereen wat de presentator bedoelt en kan deze de aandacht van het publiek goed vasthouden. U kunt dus laserpointers bedrukken en binnen uw eigen bedrijf gebruiken, maar ook uitdelen aan (potentiële) klanten en relaties.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een laserpointer met bedrukking is in de webshop van Suprème zo besteld. Bovenstaand vindt u al onze uitvoeringen en kunt u meteen de bijbehorende prijzen inclusief een duidelijke beschrijving bekijken. U kunt ervoor kiezen om de gewenste laserpointer meteen te bestellen, maar u kunt deze natuurlijk ook eerst voorleggen aan uw collega’s. Mocht er nog iets onduidelijk zijn over de bedrukte laserpointer zelf of over de wijze van bestellen, dan kunt u altijd de hulp van de Suprème medewerkers inschakelen. U bereikt hen via onderstaande gegevens.

Laserpointers met bedrukking kunnen snel en simpel worden weggegeven aan de gewenste doelgroep. Hierdoor maakt u dus gemakkelijk promotie voor uw eigen bedrijf. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • bijeenkomsten;
  • beurzen;
  • feestdagen;
  • verlootacties.

Laserpointers bedrukken

Laserpointers bedrukken gebeurt veelvuldig met gebruik van onze druktechniek de tampondruk. Echter bestaan er ook uitzonderingen op het gebruik van deze bedrukkingstechniek. Kiest u bijvoorbeeld voor een metalen uitvoering, dan kan deze vaak ook gegraveerd worden. Dit geeft een extra chique effect aan de laserpointer. Kiest u niet voor een ‘’standaard’’ uitvoering, dan kan het ook zomaar zijn dat deze wordt bedrukt middels een transferdruk.

Het bedrukken van laserpointers kan geheel naar eigen inzicht, waardoor de bedrukte laserpointer erg goed binnen uw bedrijf kan worden aangepast. Voorbeelden van bedrukkingen zijn bijvoorbeeld:

  • logo;
  • bedrijfsnaam;
  • slogan.

Online bedrukte laiserpointers bestellen

Laserpointers met een bedrukking bestelt u gewoon eenvoudig online bij Suprème Relatiegeschenken. Na de bestelling ontvangt u hiervan een bevestiging. Binnen 48 uur na deze bevestiging, ontvangt u een GRATIS digitale proefdruk van de laserpointers met de bedrukking, aangeleverd door u. Laserpointers kunnen ook geheel worden gepersonaliseerd als deze in grote aantallen worden besteld.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, kunt u contact opnemen met de medewerkers van Suprème. U bereikt ons via:

Bekijk meer handige artikelen!

Kijk ook eens naar onze memohouders, muismatten en visitekaarthouders!

Bedrukte laserpointers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.