Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (8)
 3. 5 tot 7 werkdagen (15)
 4. 8 tot 10 werkdagen (37)
 5. 10 tot 15 werkdagen (16)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (1)
 3. 100 (23)
Materiaal
 1. Aluminium (2)
 2. Kunststof (28)
 3. Metaal (21)
 4. Overig (3)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (68)
 3. 2 kleuren (60)
 4. 3 kleuren (59)
 5. 4 kleuren (59)
 6. Fullcolor (14)
Soorten speakers
 1. Bluetooth (18)

Speakers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Speakers met een bedrukking en snelle levertijd zijn razend populair te noemen! Een bedrukte speaker is dan ook een geschenk dat u gemakkelijk kunt vergeven aan een zeer grote doelgroep, zonder dat u hiervoor veel moeite hoeft te doen. In de webshop van Suprème Relatiegeschenken vindt u een breed assortiment met allerlei verschillende speakers die snel kunnen worden geleverd. Bij Suprème Relatiegeschenken vinden wij het belangrijk dat bedrukte relatiegeschenken voor ieder bedrijf en voor iedere organisatie beschikbaar moeten zijn. Dit geldt uiteraard ook voor het bestellen van onze bedrukte speakers. Daarom is het bij ons al mogelijk om speakers te bedrukken vanaf 25 stuks! Dit betekent dus dat ook de kleine ondernemer en de kleinere verenigingen gewoon gebruik kunnen maken van bedrukte speakers om meer naamsbekendheid op te doen of juist om bestaande klanten en/of leden te bedanken en ook kunnen profiteren van de snelle levering.

Speakers met een bedrukking en een snelle levertijd

Speakers met een bedrukking en snelle levertijd zorgen ervoor dat muziek kan worden gedeeld met anderen, of dat men thuis muziek kan luisteren. De kwaliteit van het geluid van een speaker is namelijk vaak een stuk beter dan de kwaliteit van het geluid van tablets of smartphones. Wanneer men eenmaal in het bezit is van een bedrukte speaker, zal deze vaak worden gebruikt.

Het bedrukken van speakers met snelle levertijd

Het bedrukken van speakers met snelle levertijd is mogelijk met logo’s en met bedrijfsnamen. U kunt de bedrukking voor de speakers helemaal zelf samenstellen en eenvoudig doorgeven of uploaden in de webshop tijdens de bestelling van de speakers. Bij een speaker kan een bedrukking vaak op een duidelijke manier worden aangebracht, waardoor deze meteen in het oog springt als men naar de speaker kijkt. Heeft u twijfels over de beste mogelijkheid voor uw bedrijf om de speakers te bedrukken, dan kunt u ook altijd de hulp inschakelen van onze medewerkers. Zij voorzien u graag op vrijblijvende basis van advies. Zij zijn iedere werkdag te bereiken via:

074 – 24 24 757;
[email protected]latiegeschenken.nl;
online chat.

Speakers met een bedrukking of toch iets anders?

Bent u (naast speakers met een bedrukking) op zoek naar iets anders? Ook dan kunt u gewoon bij Suprème Relatiegeschenken terecht. U kunt namelijk naast speakers ook pennen, notitieblokken theeglazen met een bedrukking bestellen!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757