PERSOONLIJK ADVIES

Computer accessoires bedrukken

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment computer accessoires om te bedrukken, zoals USB-sticks, computermuizen, muismatten en beeldschermreinigers. Door deze accessoires te bedrukken, kunt u op een fantastische manier reclame maken voor uw bedrijf: de ontvanger zal het geschenk graag gebruiken en continu uw bedrijfsnaam zien, wat vertrouwen opwekt. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Bedrukte computer artikelen zijn vooral praktische relatiegeschenken waar men ook werkelijk gebruik van maakt en allen zijn zeer geschikt om te bedrukken. Producten die u in deze categorie kunt terugvinden zijn: 

  • Beeldschermreinigers;
  • Computer accessoires;
  • Computer muizen;
  • Muismatten;
  • USB-hub;
  • USB-stick.

De meest gebruikte computer artikelen kunt u dus bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Allen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen voor zeer concurrerende prijzen bestelt worden. De eenvoudige webshop leidt u gemakkelijk door het proces heen, waardoor u de geschenken snel kunt bestellen. De rekenmodule die aan elk geschenk apart is gekoppeld, geeft u de mogelijkheid om alles rustig uit te rekenen. U kunt daarbij iedere keer andere waardes invoeren, zoals aantal kleuren en aantal stuks. 

De meest populaire computer artikelen 

Computer artikelen zijn tegenwoordig erg populair. Bij Suprème proberen wij altijd om de laatste trends te volgen en deze aan u te kunnen aanbieden. De populairste computer artikelen binnen ons assortiment, zijn op dit moment:

  • USB sticks;
  • Beeldschermreinigers;
  • Muismatten.

USB sticks 

Een bedrukte USB stick is zowel voor uw eigen bedrijf als voor anderen erg geschikt en zijn tegenwoordig voor relatief goedkope prijzen te verkrijgen. Dergelijke computer artikelen kunt u ook nog eens gemakkelijk weggeven middels verscheidene wegen gezien het kleine formaat. Met een bedrukte USB-stick hebben uw relaties en/of eigen medewerkers altijd belangrijke documenten bij de hand. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen naar klanten, etc.

Het bedrukken van computer artikelen

Het bedrukken van computer artikelen gebeurt op verschillende manieren, door de verschillende artikelen worden er immers verschillende bedrukkingstechnieken gebruikt. De meest voorkomende bedrukkingstechnieken binnen ons assortiment zijn de tampondruk, zeefdruk en transferdruk. Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze medewerkers.

Contact 

U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, en helpen u verder waar mogelijk. U kunt onze medewerkers bereiken via:

Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de online chat die u op de website kunt vinden.

Verder kijken? 

Kijk ook eens bij draadloze opladers, auto producten of duurzame relatiegeschenken.

Computer accessoires bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.