PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte beeldschermreinigers

Beeldschermreinigers met bedrukking zijn vooral nu iedereen een mobiele telefoon heeft erg gewild en daardoor een ideaal relatiegeschenk. Ze worden voor verschillende dingen gebruikt, namelijk voor de laptop, tablet en mobiele telefoon. De ontvanger zal blij zijn met het verrassende cadeau, omdat dit nog een relatief nieuw relatiegeschenk is. Door de bedrukking op de beeldschermreiniger zal hij of zij telkens opnieuw herinnerd worden aan uw bedrijf.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Bedrukte beeldschermreinigers | soorten

Bedrukte beeldschermreinigers zijn makkelijk mee te nemen in een tas aangezien ze redelijk klein zijn en geen ruimte in gebruik nemen. Supreme heeft verschillende soorten beeldschermreinigers, zo heb je een die je aan de muur kan hangen. Deze is vooral erg leuk om weg te geven aan de wat betere klanten of relaties aangezien deze in verhouding ook duurder is dan de normale beeldschermreiniger. Zo hebben we voor de gemiddelde klant een beeldschermreiniger in een plastic bakje en als u het relatiegeschenk wilt gebruiken als promotiegift dan kan u kiezen voor de normale beeldschermreiniger. Deze is dan ook het goedkoopst.

Beeldschermreinigers bedrukken

Beeldschermreinigers bedrukken we op twee manieren:

  • Transferdruktechniek;
  • Tampondruktechniek.

Wanneer we op de beeldschermreiniger zelf bedrukken gebruiken we doorgaans de transferdruktechniek, deze is ideaal om op dat soort materiaal te bedrukken. Wanneer wij op de hoes gaan bedrukken doen we dat doormiddel van een tampondruktechniek. Deze is geschikt voor de wat kleinere bedrukkingen. We zorgen er altijd voor dat de bedrukking van goede kwaliteit is en lang blijft zitten.

Beeldschermreinigers bedrukt in verschillende kleuren kan bij Suprème. U kan uit alle kleuren kiezen en daarnaast is het ook mogelijk om in meerdere kleuren tegelijk te drukken. Wanneer u gaat voor een zwarte of witte beeldschermreiniger raden wij aan om hem dan ook in deze kleur te bedrukken, aangezien dat het mooist is en het meest opvalt.

U kan verschillende dingen op de beeldschermreiniger drukken, namelijk:

  • Uw logo;
  • Uw bedrijfsnaam;
  • Een reclame tekst.

Hierdoor maakt u veel reclame aangezien niet alleen uw relatie het zal zien maar ook de mensen om diegene heen!

Beeldschermreiniger bestellen

Beeldschermreiniger bestellen kan snel en simpel via onze website, daar staan alle soorten en maten op. Wanneer u de juiste heeft gevonden kan u een opdracht plaatsen. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen. Nog vragen? Bel of mail gerust, wij zijn elke werkdag geopend van 8:30 tot 17:00!

Kijk eens verder!

Bekijk ook andere artikelen in ons assortiment, zoals computermuizenelektronica en USB-sticks.

Bedrukte beeldschermreinigers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.