PERSOONLIJK ADVIES

Computermuizen bedrukken

Bedrukte computermuizen zijn in deze tijd niet meer weg te denken van kantoren, huishoudens en andere bedrijven. Met een bedrukte computermuis kan zowel een computer als een laptop worden bestuurd. Op deze manier hoeft er bij een laptop geen gebruik te worden gemaakt van de muis die ingebouwd zit. Vaak vindt men dit erg lastig en als er veel gescrold of geklikt moet worden, biedt een bedrukte computermuis een goede uitkomst. Bedrukte computermuizen zijn kleine relatiegeschenken, waardoor ze ook gemakkelijk mee kunnen worden genomen in een jas of tas.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte computermuizen | soorten

Bedrukte computermuizen zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Er is een belangrijk onderscheid te maken tussen de bedrukte computermuizen en dat is draadloos of met een draad. Met een draadloze bedrukte computermuis zijn u en uw medewerkers of relaties niet gebonden aan een draad en kan er gemakkelijk worden gewerkt. De prijzen van een draadloze computermuis liggen wel hoger dan die van een bedrukte computermuis met draad. Beide werken zeer goed en kunnen ook eigenlijk op ieder apparaat worden gebruikt, zolang deze maar een USB-ingang heeft.

Bedrukte computermuizen zijn in verschillende kleuren en materialen te bestellen. Op deze manier kunt u er één uitkiezen die helemaal bij de uitstraling van uw bedrijf past. Sommige bedrukte computermuizen bieden ook nog een extra functionaliteit aan, zoals:

  • een rekenmachine;
  • in de vorm van een auto;
  • laserpointer;
  • reisuitvoering.

Computermuizen bedrukken | technieken

Computermuizen bedrukken kan met verscheidene bedrukkingstechnieken. U kunt de computermuis aan de bovenkant bedrukken ,waar hij wordt gebruikt, zodat de bedrukking goed opvalt, maar dit kan ook alleen op een doosje of de onderkant. Natuurlijk verschillen de bedrukkingsmogelijkheden per computermuis. Om deze reden kan het handig zijn dat u eerst contact opneemt met onze medewerkers, mocht u er via de site niet helemaal uitkomen. Onze medewerkers helpen u graag en proberen altijd tot de juiste oplossing te komen.

Wij zijn te bereiken via:

Bestel meerdere geschenken in één keer!

Bij Suprème Relatiegeschenken bestelt u meerdere relatiegeschenken gemakkelijk in één keer. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze muismatten, USB-hub of beeldschermreinigers.

Computermuizen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.