PERSOONLIJK ADVIES

Muismatten met bedrukking

Wilt u muismatten laten bedrukken met uw logo? Bij ons vindt u verschillende soorten muismatten die u kunt laten bedrukken. Handig om te gebruiken met uw computermuis, maar ook erg leuk om weg te geven! Met dit relatiegeschenk kunt u alle kanten op: de bedrukking kan compleet naar wens, met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of een andere tekst of afbeelding. De bedrukte muismatten kunt u niet alleen uitdelen aan (potentiële) relaties en klanten, maar ook aan uw eigen medewerkers. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Muismat bedrukken bij Supremerelatiegeschenken.nl

Veel mensen zitten elke dag in het kantoor of thuis achter de computer. De computermuis is daarom ook een van het meest gebruikte middelen op het kantoor. Om het comfort tijdens het gebruik van uw computermuis te vergroten, kan er een muismat worden gebruikt. De muismat zorgt voor een egale ondergrond en dat het oppervlak waarop de computermuis gebruikt wordt, niet wordt beschadigd. Erg functioneel dus! Dit maakt de muismat een uniek en ideaal relatiegeschenk voor uw relaties die veel tijd achter de computer doorbrengen. U kunt bij ons verschillende soorten en formaten muismatten bestellen. Als u uw geschenk persoonlijker wilt maken, kunt u ook uw muismat bedrukken. Een bedrukte muismat met logo of andere reclame trekt daardoor zeker de aandacht. Uw reclame wordt namelijk elke dag gezien onder de rechterhand van uw relaties. Hierdoor kunt u uw naamsbekendheid vergroten en maakt u uw geschenk veel persoonlijker. Een bedrukte muismat is dus het perfecte relatiegeschenk om uw waardering te laten blijken

Bedrukte muismat met logo

Muismatten worden dagelijks gebruikt op het kantoor. Het is fijn als uw muis reageert zoals u wilt tijdens het werken. Hiervoor is het belangrijk om een goede kwaliteit muismat te gebruiken. Dit maakt het een uniek relatiegeschenk om aan uw relaties te geven dat veel gebruikt zal worden. Naast dat de muismat ervoor zorgt dat het scrollen een stuk gemakkelijker gaat, heeft het ook een decoratieve functie gekregen. Door uw muismat te personaliseren, zorgt u ervoor dat het bedrijf onder de aandacht blijft. Niet alleen de relatie wordt herinnerd aan uw bedrijf, ook andere aanwezigen zullen kennis maken met uw bedrijf wanneer zij de muismat zien. Dit is dus een zeer effectieve manier van reclame. De muismat is met diverse uitringen te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor uw bedrijfslogo, een pakkende foto of misschien een slogan.

Wij hebben verschillende muismatten in het assortiment. U kunt het laten bedrukken met uw eigen logo, afbeelding of tekst. De bedrukking wordt volledig naar uw wensen uitgevoerd, zodat de muismat perfect aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Wij verkopen muismatten in een rechthoekige of ronde vorm. Daarnaast kunt u bij ons ook muismatten bedrukken met draadloze oplader, rekenmachine, kalander of USB-poort bestellen. Hierdoor geeft u de muismat nog een extra functie. De bedrukte muismatten zijn te koop vanaf 25 stuks. Naast bedrukte muismatten verkopen wij ook losse computermuizen, USB-hubs en USB-sticks.

Kies, ontwerp en bestel!

Als u ervoor wilt zorgen dat uw bedrijf door uw relaties wordt herinnerd, kunt u op onze website gemakkelijk muismatten bedrukken. Op onze website kunt u eenvoudig een muismat uitzoeken en deze zelf ontwerpen. Vervolgens doen wij de rest en ontvangt u uw bedrukte muismat snel in huis. In overleg kunnen uw relatiegeschenken bijna altijd sneller geleverd worden, zodat u op tijd uw geschenken ontvangt. Wilt u graag persoonlijk advies voor het ontwerpen van uw bedrukte muismatten? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 via chat, e-mail of telefoon om uw persoonlijk advies te geven. Ook voor vragen en opmerkingen over onze producten of het bedrukken van muismatten kunt u gerust contact opnemen.

 

 

Muismatten met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.