Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (4)
 2. 8 tot 10 werkdagen (9)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (6)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (6)
 3. Metaal (5)
 4. Overig (7)
Bedrukking
 1. 1 kleur (19)
 2. 2 kleuren (13)
 3. 3 kleuren (13)
 4. 4 kleuren (13)
 5. Fullcolor (9)

USB-hub

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een USB-hub bedrukken wordt vaak gezien als een moeilijk proces wat veel tijd in beslag kan nemen. Echter, is hier bij Suprème Relatiegeschenken niks van waar. Zoals u hierboven al kunt zien, is het assortiment gewoon online te bekijken. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent qua prijs, maar ook qua eigenschappen van de gekozen USB-hub. Doordat onze medewerkers telefonisch en per mail te bereiken zijn, staat u er eigenlijk nooit alleen voor. Wees nou eens eerlijk, wie kan er tegenwoordig nog zonder een bedrukte USB-hub? Door alle mobiele apparaten is er vaak plek te weinig, hier biedt de USB-hub uitkomst, u kunt namelijk 3 tot maximaal 4 apparaten aansluiten op de hub, via verschillende USB-ingangen.

Een bedrukte USB-hub wordt vaak gebruikt bij de computer, maar ook bij presentaties, beurzen en andere bijeenkomsten. Een USB-hub met bedrukking is niet zo groot en juist om deze reden gemakkelijk mee te nemen in een tas of (jas)zak. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u zelfs een opvouwbare uitvoering van een USB-hub! Andere voorbeelden uit ons assortiment zijn:

 • met zuignap;
 • met telefoonhouder;
 • in een robot-uitvoering;
 • in een human-uitvoering.

USB-hub bedrukken

Een USB-hub kan op verschillende manieren worden bedrukt. Het voornaamste aspect dat bij ons belangrijk is, zijn uw wensen voor de bedrukking. Zodra deze bij ons geheel duidelijk zijn, kunnen we een keuze voor de juiste bedrukkingstechniek maken. De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken, zijn:

 • tampondruk;
 • zeefdruk;
 • transferdruk. 

Het bedrukken van een USB-hub kan dus op verschillende manieren. Mede hierom kunt u dus veel verschillende kanten uit. Wilt u, uw USB-hub graag voorzien van een bedrukking met meerdere kleuren, dan is dit gewoon mogelijk. Past een USB-hub bedrukt met één kleur beter bij u, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wilt u graag eerst advies over de beste keuze qua USB-hub of wilt u meer informatie over de bestelvoorwaarden? Neem dan gerust iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact op via:

Kijk ook eens bij onze andere relatiegeschenken!

Bestel meerdere relatiegeschenken in één keer en profiteer van onze snelle service. Kijk bijvoorbeeld eens bij computer accessoires, koptelefoons en laserpointers.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757