PERSOONLIJK ADVIES

USB-hub met bedrukking

Een bedrukte USB-hub wordt vaak gebruikt bij de computer, maar ook bij presentaties, beurzen en andere bijeenkomsten. Een USB-hub met bedrukking is niet zo groot en juist om deze reden gemakkelijk mee te nemen in een tas of (jas)zak. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u zelfs een opvouwbare uitvoering van een USB-hub! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een USB-hub bedrukken wordt vaak gezien als een moeilijk proces wat veel tijd in beslag kan nemen. Echter, is hier bij Suprème Relatiegeschenken niks van waar. Zoals u hierboven al kunt zien, is het assortiment gewoon online te bekijken. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent qua prijs, maar ook qua eigenschappen van de gekozen USB-hub. Doordat onze medewerkers telefonisch en per mail te bereiken zijn, staat u er eigenlijk nooit alleen voor. Wees nou eens eerlijk, wie kan er tegenwoordig nog zonder een bedrukte USB-hub? Door alle mobiele apparaten is er vaak plek te weinig, hier biedt de USB-hub uitkomst, u kunt namelijk 3 tot maximaal 4 apparaten aansluiten op de hub, via verschillende USB-ingangen.

Diverse uitvoeringen van USB-hub's

Voorbeelden uit ons assortiment zijn:

  • opvouwbaar;
  • met zuignap;
  • met telefoonhouder;
  • in een robot-uitvoering;
  • in een human-uitvoering.

USB-hub bedrukken

Een USB-hub kan op verschillende manieren worden bedrukt. Het voornaamste aspect dat bij ons belangrijk is, zijn uw wensen voor de bedrukking. Zodra deze bij ons geheel duidelijk zijn, kunnen we een keuze voor de juiste bedrukkingstechniek maken. De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken, zijn:

  • tampondruk;
  • zeefdruk;
  • transferdruk. 

Het bedrukken van een USB-hub kan dus op verschillende manieren. Mede hierom kunt u dus veel verschillende kanten uit. Wilt u, uw USB-hub graag voorzien van een bedrukking met meerdere kleuren, dan is dit gewoon mogelijk. Past een USB-hub bedrukt met één kleur beter bij u, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Wilt u graag eerst advies over de beste keuze qua USB-hub of wilt u meer informatie over de bestelvoorwaarden? Neem dan gerust iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact op via:

Kijk ook eens bij onze andere relatiegeschenken!

Bestel meerdere relatiegeschenken in één keer en profiteer van onze snelle service. Kijk bijvoorbeeld eens bij muismattenkoptelefoons & oordopjes en laserpointers.  

USB-hub met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.